Santemedbeauty

 

ANTI-AGE KEZELÉS ND-JAG LÉZERREL : 30 % -os BEVETŐ ÁR OKTÓBERBEN !

 

Carbon peeling – avagy pórus összehúzás és gyulladáscsökkentés

Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a szépségápolásban egy speciális eljárással.

A carbon peeling kezelési során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával érjük el azeredményt.

Legújabb generációs Q - kapcsolt ND-YAG lézeres bőr regeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba.

Kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a plusokat.

Faggyútermelés csökkentése, a tág pórusok összehúzódása és  a kollagén termelődése javul, bőr tónusosabbá, feszesebbé válik. A termikus hatás miatt javul a keringés. A hő pedig megöli az aknét okozó baktériumokat, így a gyulladt, pattanásos bőr állapota javul. A bőr kevésbé lesz zsíros. A szénszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket is. A kezelés fájdalommentes és a 2 . kezelés után már szemmel látható eredmények várhatóak.

Hosszútávon stimulálja a pórusok falát, amely összezsugorodik. A rendszeres kúraszerű kezelések csökkentik az aknés hegek kialakulást, egyenletes pigmentációt eredményeznek a gyulladt foltos aknés elváltozások helyén.

A kezelés során a vékony rétegben felvitt szén alapú nanotechnológiás krém, teljesen eltűnik. A teljes folyamat lényege a fény adszorpció-elnyelődés. A szén-részecskék a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak”behatolnak a pórusokba ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy tevékenység gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt. Azonnal hatásként a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik vendég bőre. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását.

A Carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégek esetén kollagén –stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító. Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, kialakítva az egészséges szaruképzést.

A kezelésről és utókezelésről:

A kezelés előtt bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal történő lemosása után a már említett carbon-krémet felkenjük a kezelendő területre és biztonsági intézkedések mellett megkezdjük a kezelést.

A lézeres kezelés maximum 20-30 perc. A kezelés után nyugtató pakolást vagy szérumot ( bőrnek megfelelően ) helyezünk fel, majd fényvédő krémet rakunk a kezelt területre befejezésként.

A kezelés fájdalom mentes, gyors és 6 kezelés után –Heti 1 alkalom, folyamatosan látványosan javuló bőrt kapunk. A kezelést ún. fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) kell megerősíteni. A 3-4 kezelés után megakadályozza új aknék, komedók képződését és a meglévő gyulladásokat is normalizálja.

 

     

 

 

Kezelés ára:

Arc: 10.000 Ft / alk.

Nyak: 10.000 Ft / alk.

Dekoltázs : 10.000 Ft / alk.

Arc + Nyak + Dekoltázs: 25.600 Ft / alk.

Kézfej : 5.000 Ft ( két kézej ) / alk.

5+ 1 alkalom ajándék .( Területnek megfelelő ár )

 

ANTI-AGE  KEZELÉS ND-JAG  LÉZERREL :

Forradalmi újdonság az arckezelések területén hibátlan arcbőrért.

pigmentfoltok halványítása, bőrfiatalítás

CARBON PEELINGGEL és BOTOX hatású MASZKKAL !

( Bőr letisztitása,peelingezése, Carbonpasztás Lézeres kezelés, BOTOX hatású maszk )

1 alkalom : 25.000 Ft

5 +1  alkalom : 125.000 Ft

 

Szolgáltatásaink