Mi az a kezelés, aminek a hatása a botoxéhoz hasonlít, de mégsem botox? A Skeyndor botox hatású Corrective kezelés!

A botox altenratívája

A Skeyndor Corrective kezelés egy hihetetlenül jó találmány, hiszen szinte teljesen olyan végeredményt lehet vele elérni, mint botox során, ám mégsem botoxról van szó ezen kezelés tekintetében. Ez a ránctalanító arckezelés ugyanis egy professzionális anti-aging szalonkezelést elegyít magában ráncfeltöltéssel és izomlazítással egyaránt, melynek köszönhetően fokozza a bőr fiatalos megjelenését, valamint feszesíti is az arcbőrt.

Botox helyett Skeyndor Corrective

A Skeyndor Corrective kezelés hatékonyságát és tündöklő eredményét az is bizonyítja, hogy a botoxot használók ezen megoldás megjelenése óta jóval ritkábban járnak botox kezelésre, hiszen a Skeyndor Corrective annak érdekében, hogy hosszantartó eredménnyel járjon, akár otthon is elvégezhető, mely egyedülálló az arcfiatalító kezelések tekintetében!

A botox hatású kezelés eredménye

A Skeyndor Corrective kezelés során olyan hatóanyagok összpontosulnak a bőrben, mint a peptid complex valamint a hyaluronsav koncentrátum, melyek nemcsak ellazítják az izmokat, de fel is töltik még a mélyebb ráncokat is. Hovatovább, a sejtek újraépítését is elősegítik, mely által megfiatalodik az arcbőr, és mely hatások eredménye nem más lesz, mint egy azonnali, látványosan kisimultabb, ránctalanabb bőr. Épp ezért ez a fajta kezelés használható akár botox helyett, vagy kiegészítéseként annak érdekében, hogy tű alá kevesebbszer kelljen feküdnie!

A botox-mentes kezelés menete

Az első alkalom előtt bőrdiagnosztikával kezdünk, melyet savas vagy enzimes peeling követ hidroabrázióval összekötve. Ezután felhelyezzük a peeling peptid maszkot, mely felületén ultrahangot alkalmazunk, melyet a botox hatású ránctalanító peptid szérum bejuttatása követ a bőrbe, úgynevezett mezoterápia alkalmazásával. A mélyrétegi bemasszírozása után alginát maszkot helyezünk fel, mely felületén cryoterápiát végzünk annak érdekében, hogy a zárókrém felhelyezése után az eredmény egy üde, sima és csodálatosan megújult arcbőr legyen!

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS