Ha Carbon Peeling kezelés jön szóba, akkor egy forradalmi bőrszépítő kezelésről beszélünk. De mi is ez pontosan? Cikkünkben bemutatjuk:

Mikor van szükség Carbon Peeling kezelésre?

Hogy bőrünk milyen állapotban van, az többet mondd el rólunk, mint gondolnánk: a pattanások, kiütések, vagy foltok ugyanis nem csak esztétikailag zavaróak, de rengeteg egészségügyi problémára is felhívják a figyelmünket. Ilyen problémák lehetnek például az inzulinrezisztencia, vagy a hormonális problémák, akárcsak az emésztési zavarok vagy az ételallergiák, és még lehet sorolni. Sajnos bőrproblémákkal épp ezért nem csak serdülőkorban kűzdünk, hanem akár életünk végig is: ennek kezelésére, és arcbőrünk szépségének visszanyerésére a legjobb megoldás pedig a Carbon Peeling kezelés!

Mi az a Carbon Peeling?

A Carbon Peeling nem más, mint egy speciális kozmetikai kezelés, mely kiemelten hatékony aknés és pattanásos bőr kezelésére, illetőleg elhalt hámsejtek eltávolítására is, nem csak az arc, de akár a test egész területén is. Ez a kezelés egy forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a szépségápolásban, mely speciális eljárással megy végbe, mely során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával érhető el a sokak számára már évek óta várt eredményt. A legújabb generációs Q - kapcsolt ND-YAG lézeres bőr regeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba, így a kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a pórusokat.

A Carbon Peeling kezelés menete

A Carbon Peeling kezelés során vékonyan felviszünk egy szén alapú nanotechnológiás krémet, mely teljesen eltűnik. A teljes Carbon Peeling folyamat lényege a fény adszorpció-elnyelődés, mely során a szén-részecskék a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak”, és behatolnak a pórusokba, ahol pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy tevékenység-gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt. A kezelés során azonnali hatásként csökken a pórusok mérete, emellett azonnal simává és egyenletesebbé válik vendég bőre. A bőr megújulását ezután finom hámlás fogja követni, mely meglehetősen jó hatással szolgál a folyamatnak.

A Carbon Peeling hatása

A Carbon Peeling kezelésnek köszönhetően a biológia és kémia együttes hatásával történik csoda. A kezeléseknek köszönhezően a faggyútermelés csökkent, a tág pórusok összehúzódnak és a kollagén termelődése javul, ennek köszönhetően pedig a bőr tónusosabbá, feszesebbé válik, a termikus hatás miatt javul a keringése. A hő emellett megöli az aknét okozó baktériumokat is, így a gyulladt, pattanásos bőr állapota egyaránt javulni fog, ezen pedig segít az is, hogy a Carbon Peeling kezelés után a bőr kevésbé lesz zsíros, mely mellett a szénszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket is. A folyamat teljesen fájdalommentes és a 2. kezelés után már szemmel látható eredmények várhatóak. A Carbon Peeling hosszútávon stimulálja a pórusok falát, amely összezsugorodik, ezért rendszeres kúraszerű kezelésekkel csökkenthető az aknés hegek kialakulása, illetve a sokak számára rengeteg bajt okozó pigmentáció is.

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS