A hüvelyszűkítés legújabb generációja az Intimpad kezelés!

Az Intimpad kezelés és a hüvelyszűkítés esedékessége 

A hüvelyszűkítés sokkal több nőt érint, mint gondolnánk, hiszen a szülés után, valamint a korral romlik az intim részeink vérkeringése, mely miatt az izmok sajnos elkezdenek meglazulni, mely elég sok problémát von maga után. Az Intimpad kezelés hüvelyszűkítés folyamata mindezekre varázsütésre nyújt megoldást!

Intimpad kezelés a hüvelyszűkítés jegyében

Az Intimpad kezelés HIEMT technológia segítségével történik, mely elektromágneses hullámainak köszönhetően képes neuronokon keresztül izomcsoportokra hatást gyakorolni, pontosabban összehúzni azokat. A HIEMT tehát folyamatos összehúzódásokat generál, megy képes megváltoztatni az izomzatok belső felépítését, melynek köszönhetően megtörténhet a hüvelyszűkítés is. 

Intimpad kezelés hüvelyszűkítés közben

Hüvelyszűkítés tekintetében az Intimpad kezelés úgy működik, hogy a HIEMT technológia a kismedence izomzataiban vált ki összehúzódásokat, melynek köszönhetően megtörténik a meglazult izomzat összehúzódása, mindössze már pár kezelés után is. A hüvelyszűkítés kezelés alatt ugyanis minden egyes alkalommal közel 12 ezer izomösszehúzódás történik a kezelt területen!

Az Intimpad kezelés, mely a hüvelyszűkítés szakértője

Nem kell félni: az Intimpad kezelés minden esetben ruhában történik, és nem vesz igénybe 30 percnél hosszabb időt. Nagy előnye a hatása mellett, hogy nincs szükség semmilyen beavatkozásra, sőt, érzéstelenítésre sem, így a hüvelyszűkítés úgy mehet végbe, hogy nem kell számítani semmilyen mellékhatásra sem! A kezelések után 95%-os javulás érhető el, melyet már 6 alkalmas kúra után jelentős mértékben tapasztalhatsz!

 

Akiknek ajánljuk:

  • javítani szeretne intim egészségén
  • az inkontinencia bármely típusában szenved
  • a megelőzés a medencefenék izmainak egészségének megőrzésére.
  • szexuális élmények javulására

 

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS