A legújabb rádiófrekvenciás alakformálás fajtát nem véletlenül nevezik verhetetlennek. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért:

A rádiófrekvenciás alakformálás innovációja

A rádiófrekvencia maga már régóta ismert, és nem mellesleg használt kezelési módszer az orvostudományban. Rádiófrekvenciának azon elektromágneses hullámokat nevezzük, melyek 30 kHz és 300 kHz tartomány közötti frekvenciában találhatóak meg. A rádiófrekvenciás alakformálás újdonságaként hat, hogy rozácea mellett is használható, hisz hideg fénnyel van ellátva, illetve, hogy verhetetlen alakformálásról beszélünk az LPG lipomasszázzsal kombinálva. Ez a multipoláris Rádiófrekvenciás RF TM technológia a legújabb tudományos fejlődést kínál a cellulit kezelésben a testformálásban a zsírbontásban és a bőr feszesedésében.

A rádiófrekvenciás alakformálás alkalmazhatósága

A rádiófrekvenciás alakformálás több területen is alkalmazható, méghozzá hihetetlenül hatékonyan.  A multipoláris rádiófrekvenciás készülék minden testtájékon kiválóan alkalmazható, így arcra és testre egyaránt. A kezelés következtében kisimul és feszesedik a bőr, fiatalosabbnak tűnik, és javul a keringése is, már a legelső kezelés után. Ez a fajta kezelés hatékony cellulit kezelésre, testformázásra, zsírbontásra, bőrfeszesítésre, arcfiatalításra és szülés utáni megereszkedett bőr feszesítésére egyaránt.

A rádiófrekvenciás alakformálás menete

A rádiófrekvenciás alakformálás a fájdalommentes kezelések közé tartozik, mely eredménye fokozatosan fejti ki hatását. A kezelés befejeztével sem áll meg az alakformálás, így akár hónapokig egyre látványosabb eredményt érhetünk el. A rádiófrekvenciás alakformálás úgy működik, hogy a helyileg keletkezett hő hatására a kezelt felületen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér-és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, így feszesedik a bőr, a kezelt területen.

A rádiófrekvenciás alakformálás előnye

A rádiófrekvenciás alakformálás mindenki számára ajánlott, aki fogyni, szépülni vagy fiatalodni szeretne, hiszen ez a kockázat-, szövődmény- és fájdalommentes kezelés ezen célokra a legtökéletesebb választás. Hatalmas előnye, hogy úgy lehet elérni szemmel láthatóan is nagy változást, hogy nincs szükség beavatkozásra, nem keletkezik sehol sem heg a testen, illetve nem kell átformálnia étkezését és napi rutinját: tehát nem lesz szüksége diétára.  A kezelési idő a Santemedbeauty-nál 20-60 perc kezelési területtől függően, ha pedig testkezelésre kerül sor, utána 20 perc nyirokelvezetésre van szükség, mely a program részét képezi.

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS