A Mikro-Makro Body HIFU alakformáló kezelés a legmodernebb megoldás, szike nélkül!

Az ULTRAFORMER III. Mikro-Makro Body HIFU alakformáló kezelés csodája

Az ULTRAFORMER III. Mikro-Makro Body HIFU alakformáló kezelés tökéletes megoldás egy olyan természetes folyamatra, melynek a neve: öregedés. A bőrünk ugyanis sajnos 30 éves korunk után fokozatosan elveszíti feszességét és rugalmasságát, mely mellett a kollagén és az elasztin termelés lassulásnak indul, majd később teljese leáll. Ennek köszönhető a későbbi ráncosodás és a megereszkedett bőr, melye viszont az ULTRAFORMER III. Mikro-Makro Body HIFU alakformáló kezelés hatékonyan, műtét nélkül bírkózik meg! 

 

Az ULTRAFORMER III. Body HIFU alakformáló kezelés működése

A Mikro-Makro Body HIFU alakformáló kezelés egy olyan testkezelő technológia, mely látványos, biztonságos  eredményt kínál arcfiatalítás és testformálás terén mindenkinek, aki szeretné feszesíteni a bőrét. Ez a legújabb technológia ugyanis intenzíven fókuszált ultrahang segítségével gyorsan és biztonságosan kezeli a megereszkedett felületetek akár 6 és 9 mm mélységen, mely után az eredmény nem csak látványos, de tartós is lesz: méghozzá jóval tartósabb és eredményesebb, mint a kozmetikai HIFU, hiszen az orvosi és a kozmetikai között hatalmas a különbség!

A Mikro-Makro Body HIFU alakformáló kezelés előnyei

A Mikro-Makro Body HIFU alakformáló kezelés rengeteg előnnyel jár, melyeket bárki saját szemével tapasztalhat akkor, ha kipróbálja ezt a csodás megoldást. Az ULTRAFORMER III. Mikro-Makro Body HIFU alakformáló kezelés során nem történik semmilyen bőrfelszíni sérülés, így nem áll fenn gyógyulási idő sem. Az energia fókuszált célmélységekben aktiválódik, az energiaszintek álíthatóak, a tartás hosszantartó, a hatékonysága pedig jóval nagyobb, mint bármely másik HIFU-nak a piacon.

Hogyan zajlik a Mikro-Makro Body HIFU alakformáló kezelés?

Az ULTRAFORMER III. Mikro-Makro Body HIFU alakformáló kezelés folyamatát egy előzetes felmérés követi, mely után a berajzolt bőrfelületen megkezdjük a kezelést. Ennek időtartalma a kezelt felület naagyságától függ, valamint a probléma mértékétől, ám általánosságban azt lehet mondani, hogy olyan 2 órát vesz igénybe egy kezelés. A Mikro-Makro Body HIFU alakformáló kezelés egyetlen alkalma után hasonló eredményeket érhetünk el mint egy arcfelvarrás vagy combplasztikai sebészeti beavatkozás alkalmával, arról nem beszélve, hogy általában 1 kezeléssel elérhetjük a kívánt hatást! A teljes hatást 3-6 hónap alatt éri el a kezelt terület mire a szövetek újra strukturálják magukat.

   

      

 

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS