Alapanyaga segítségével az anti-age alga kezelés is teljesen új végletekbe emelkedik.

Az anti-age alga kezelés alapanyaga

Az alga maga évszázadok óta szerves része az ázsiai konyhának a magas tápanyagtartalmának köszönhetően. Tápláló erejét annak köszönheti, hogy az algának nincsenek gyökerei, épp ezért kívülről, a növény teljes testével képes befogadni azt a sok értékes tápanyagot, melyet utána „továbbad” annak, aki bármilyen formában hasznosítja azt. Az anti-age alga kezelés csodája pedig ezen rengeteg előnyös hatóanyagnak köszönhetően ennyire utánozhatatlan.

Az anti-age alga kezelés csodája

A börlindi laboratóriumba dolgozó tudósokrájöttek, hogyha a zöld algából nyernek ki kivonatokat, melyek gazdagok fehérjében, lipidekben és cukorban, akkor nagyon hatékony szérumot képesek készíteni azután, hogy berakják ezeket az összetevőket egy háromdimenziós molekulába. Ez a csodálatoshatás pedig koncentrálódik az anti-age alga kezelés során, hiszen képes kitölteni a kollagénszöveteket és elasztint is, melynek köszönhetően vele visszanyerhető a fiatalos megjelenés.

A Santemedbeauty anti-age alga kezelés hatása

A Santemedbeauty az Algogene4 komplex hatóanyagának köszönhetően az öregedés mind a négy látható jele ellen dolgozik együttes erővel az anti-age alga kezelés során. Ez a hatóanyag az összes testenergia (ATP) 95 %-át adja, valamint olyan kiváló antioxidáns, melyet semmilyen más anyag nem tud pótolni. A világon először sikerült ezekkel az anyagokkal értékes, érzékeny, zsírban oldódó nyersanyagot – mint a testazonos Coenzym Q10 -nagy mennyiségben és hatékonyan a bőrbe juttatni. 

Az anti-age alga kezelés eredménye 

Az anti-age alga kezelés során a speciális alga harmonikus hatása egyszerre csökkenti a ráncok mélységét, a sötét foltokat, a megereszkedett kontúrt és a bőr rugalmatlanságát. Ha tehát műtét nélkül szeretnél csodálatos, ránctalan és üde bőrt elérni, akkor választ az anti-age alga kezelésünket!

 

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS