Az arcfiatalítás igenis lehetséges plasztika nélkül is, méghozzá a rádiófrekvencia csodájának segítségével!

Mi az a plasztika nélkül elvégezhető rádiófrekvencia arcfiatalítás?

A rádiófrekvencia maga egy elektromos rezgés, melyet ebben az esetben arcfiatalítás folyamatra használnak. A kezelés során gyakorlatilag a szervezetben elnyelődő rádiófrekvenciás hullámok hőkeltő hatását használjuk ki, melyek hatása a szövetek többfajta mélységében történő felmelegítésén alapul. Épp ezért ez a fajta arcfiatalítás tökéletes azoknak, akik fiatalodni akarnak plasztika nélkül!

A plasztika nélkül történő rádiófrekvencia arcfiatalítás eredménye

Ezen teljesen fájdalommentes arcfiatalítás eredménye fokozatosan fejti ki hatását, melynek köszönhetően a kezelés befejeztével akár hónapokig egyre látványosabb és látványosabb lesz az eredmény. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, így plasztika nélkül feszesedik a bőr a kezelt területen. A multipoláris rádiófrekvencia minden testtájékon kiválóan alkalmazható, akár arcra vagy testre egyaránt. A kezelés következtében ki fog simulni és feszesedni fog a bőr, valamint javulni fog a keringés, és fiatalosabb külsőnk lesz már az első kezelés után.

A plasztika nélkül történő rádiófrekvencia arcfiatalítás előnyei 

A rádiófrekvencia arcfiatalítás első előnye egyértelműen az, hogy egy olyan fiatalító kezelésről beszélünk, mely plasztika nélkül történik, hatékonyan. Mindemellett előnye még, hogy oda fókuszál, ahova szükséges, ezáltal ugyanazon hatás eléréséhez sokkal kisebb energiát igényel, mint a korábbi RF technológiák. Hatása nem égetésen alapul, tehát sebet vagy heget egyáltalán nem okoz, az eredmény pedig meglehetősen látványos és hosszantartó lesz!

Kinek javasolt plasztika nélkül, rádiófrekvencia segítségével történő arcfiatalítás?

Ezen arcfiatalítás egyik nagy előnye, hogy plasztika nélkül történik, a másik pedig, hogy életkortól függetlenül bárki részt vehet a kezeléseken! A rádiófrekvencia segítségével történő arcfiatalítás kezeléséhez ugyanis nem kell minimum 50 évesnek lenned, hiszen semmi olyat nem teszünk a bőröddel, melyet ne tehetnénk meg bármely életkorban, bárkinél. Úgyhogy, ha úgy érzed, hogy kipróbálnád az arcfiatalítás ezen fajta megoldását, várunk szeretettel a Santemedbeauty-nál!

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS