Mit tud az alakformálás legújabb felfedezése, az LPG lipomasszázs?  Cikkünkben részletesen bemutatjuk:

LPG lipomasszázs, mellyel az alakformálás gyerekjáték

Manapság rengeteg masszázs technológia létezik, melyet nyirokmasszázsra és kötőszövet erősítésre használnak, ezekről pedig mind elmondható, hogy rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Az LPG lipomasszázs alakformálás technika azonban lekörözi mindet, hiszen nem csak a bőrkép javításában segít, de átformálja a test teljes kontúrját is.

Milyen alakformálási technika az LPG lipomasszázs?

AZ LPG lipomasszázs méltán érdemelte ki az egyik legmodernebb és legszerethetőbb alakformálási fajtát, hiszen ez az alakformálás gyakorlatilag egy modern nyirokmasszázs, melyet nem mással, mint egy speciális sejtstimulációs géppel végeznek. Rengeteg előnnyel bírt, köztük méregtelenít, javítja a keringést, feszesíti a kötőszöveteket, valamint célzott narancsbőr csökkentésre és zsírtörésre is alkalmas.

Alakformálás az LPG lipomasszázs segítségével

Az LPG lipomasszázs megmutatta, hogy az alakformálás titkának nyitja nem más, mint a kötőszövet, hiszen izom-, és kötőszövetek kapcsolják össze testünk különböző elemeit, a sejtektől egészen a kollagén rostokig. A kötőszövet ezen fajta kezelésének tudománya azóta is áttörésnek nevezhető a testkezelés és alakformálás tekintetében egyaránt.

Az LPG lipomasszázs technikával történő alakformálás folyamata

A háromdimenziós kezelés egyszerre mobilizálja, feszesíti, tisztítja, fogyasztja, méregteleníti, újjá formálja, ellazítja, valamint pihenteti a testet. A szabadalmaztatott egyedülálló külön is mozgó kezelőfejeknek köszönhetően a technológia világelső a testkezelés és alakformálás területén is.  A kezelés 100 %-ban természetes, mely során első alkalommal teljes körű felmérést végeznek szakembereink, mely során kezelőlap kitöltésével felmérjük a vendég életmódját, valamint egészségi állapotát, és méréseket is végzünk. Ezt követően megállapítva a kötőszövet állapotát kiválasztjuk a megfelelő programot, mely után Önnek csak élveznie kell az LPG lipomasszázs előnyeit!

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS