Negyven felett a nők szervezetében a csökkent ösztrogénszint lassítja a normál hormontermelődés.

A hőhullámok hirtelen verejtékezést idéznek elő, megnehezítik az éjszakai pihenést, így a szem alatt megjelennek a sötét karikák. Bőrünk száraz ,fakó lesz és akár hámlani kezd, az arc fáradt, sápadt lesz.Klimax nem csak a hangulatingadozásokhoz de esztétikai problémákhoz is vezet.

A 45 és 55 év közötti nők többségénél a menstruációs ciklus szabálytalan lesz és elkezdődik a bőr látható öregedése. Pigmentáció is fokozott lesz ezért a nap fürdőzést is csak mérsékelten lehet élvezni.

Nyáron fokozott táplálásra van szüksége a bőrünknek a napnak kitett károsodás ellen !!

Az arc tisztításától a táplálásáig !

Sejtjeink már nem olyan aktívak mint a fiatalon, és az új sejtek kialakulása is lelassul, a bőr öregedni kezd. Kialakulnak a lusta sejtjeink. A kollagén és az elasztin  egyre csökken és a zsírréteg elvékonyodik, a bőr veszít feszességéből mert a Hyaluron termelés leáll, arc csontjaink elkezdenek zsugorodni.

50 évesen már a bőr szárazabb, foltosabb, fakóbb lesz. A tisztitásnál már a Hyaluron, kollagén dús hidratáló tejeket válaszunk. Hetente akár 2x hámlasszunk enzimes peelinggel és mindig használjunk tonikot a bőr PH visszaállítása miatt.

Figyeljünk ,hogy ne szemcsés peelinget válaszunk mert sérthetjük a bőr Lipid köpenyét mellyel visszafordíthatatlan folyamatokat okozhatunk.

Törekedjünk ,hogy bőrünk megkapja a számára megfelelő hatóanyagokat ami 40 év felett már a Peptideket és a modern technológiának köszönhető Nanotechnológiás hatóanyagú szérumokat, krémeket jelenti.

Fontos már az apró vagy mélyebb ráncokra is igényt fordítani melyet elérhetünk akár orvos által beadott különböző töltő anyagokkal ( Hyauron,Botox ).

Amennyiben nem szeretnénk szúrni akkor vannak már non-invazív megoldások ( HIFU, Rádiófrekvencia, mezoterápia,Sejtstimuláció stb..) Avagy krémek aktív hatóanyagokkal mint az Argirelin, Syn Ake különböző Botox alternatívák, peptidek melyek napi használata lehetővé teszi ,hogy ráncaink kisimuljanak.

Fontos a Hatóanyag mennyisége egy adott termékben és a felszívódás technológiája ( Nanotechnológia ami lehetővé teszi a maximális felszívódást )

Nanotechnológia szállító rendszerű kapszulákba zárt hatóanyagok, peptidek, melyek lejutnak a sejt magig és ott nyílnak meg és fejtik ki hatásukat.

Ezt tudja a Modern Professzionális Nanotechnológiás termék !!!

„ Első a vizuális élmény, ami meghatározza akár negatív akár pozitív véleményünket a másikról”

 

 

Bárdos Andrea

Kozmetikus ,HIFU specialista

Santemedbeauty

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS