A Skeyndor Global Lift egy olyan bőrfeszesítés megoldás, melyben nem fog csalódni!

A Skeyndor Global lift bőrfeszesítés varázsereje

A Skeyndoráltal kifejlesztett utánozhatatlan technológia nem csalás és nem ámítás, ahogy felveszi a harcot a bőröregedés ellen! Ezt a fajta Skeyndor Global lift bőrfeszesítés megoldást úgy dolgozták ugyanis ki, hogy átfogó legyen, valamint, hogy teljes arcmegújító hatást fejtsen ki. Ez gyakorlatilag annyit tesz, hogy képes visszaállítani még a legproblémásabb területen is, az állkapcson környéki arckontúrt is! 

A Skeyndor Global lift bőrfeszesítés hatása

Mint ahogy fent is említettük, a Skeyndor Global lift bőrfeszesítés egyik nagyon látványos hatása az az állkapocs környéki arckontúr visszaállítása, ám csodatevő hatása itt még nem áll meg! A Skeyndor Global lift bőrfeszesítés ugyanis képes csökkenteni az áll alatti zsírszöveteket is, valamint a bőr progerin szintjét, mely, az az index, ami a sejtek idő előtti elöregedéséért felelősek 

A Skeyndor Global lift bőrfeszesítés hatóanyaga 

A Skeyndor Global lift bőrfeszesítés három csodálatos alkotóelemnek köszönheti varázserejét, melyek nem mások, mint az elafinból származó biomimetikus peptidek, a vidrafű kivonat, valamint az a-glükán és feketebors úgynevezett poliszacharidjai. Ezen három értékes hatóanyag szinergiája a sejtek öregedését jelző fehérjét, a progerint célozzákmeg, mely fehérjének a koncentrációja a sejtmagban határozza meg a sejt biológiai korát.

A Skeyndor Global lift bőrfeszesítés folyamata

A Skeyndor Global lift bőrfeszesítés kezelésének folyamat semmilyen fájdalommal nem jár, hiszen a folyamat arctejes tisztítással kezdődik, mely után az elhalt pigmenteket is eltávolítjuk. Ez után bőrápoló, ránctalanító, valamint feszesítő krémeket kenünk fel, ami után arcmasszázst végzünk. Ezután feszesítő hatású antigravitációs szérumot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, majd ráncvasaló maszkot teszünk fel az arcra és a nyakra is. A kezelést pedig kontrjavító lifting krémmel zárjuk, amely csoda szintén a Skeyndor egyik innovációja! 

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS