⚜️Idő előtti öregedésben segít 

15-20 percet igénylő minimal - invaziv, “ebédidös” beavat

Általában a 35-50 éves korosztálynak javasolja ezt a kezelést, de már a mai modern világban fiatalabb korosztály is alkalmazza. A ráncok kialakulásában szerepe van a mimikai izmok erőteljes használata.

Ezen izmok működését gátoljuk a BOTOX használatával.A Botox (botulinum toxin) egy olyan fehérje, melyet injekcióval a bőr alá juttatnak a szakemberek, mimikai izmokért felelős izmokhoz.

Ennek hatására az ideg-izom közötti ingerületátvitel szinte megszűnik, az izomműködés gyengül, csaknem lebénul, és a ránc elsimul ❤️kozás, hatása mégis drámaian pozitív.

⚜️Csak kimondottan szakember végezheti és dönti el személyre szabva a legmegfelelőbb anyagot

Vagyis csak orvos 

Átmenetileg, maximum 3-6 hónapig blokkolja a kezelt izom összehúzódását például a homlokráncot vagy a két szemöldök közötti ráncokat. A napozás, szolárium, szauna dohányzás vagy egyéb elvezeti cikkek rendszeres használata gyorsítja a lebomlását így hamarabb ki megy a hatása.

Egészséges kímélő életmóddal hosszabbíthatjuk az elért eredményt.

A Botox csak 12-36 órával a beadás után kezd hatni, kb 1 hét múlva éri el a teljes hatását .Szép lassan észlelhető a hatás csökkenése. A következő injekció beadása általában 3-4 hónap után válik szükségessé.

Ami az előnye az a hátránya is.

A beavatkozást félig ülve kell elvégezni, és ezt követően 6 óráig nem szabad vízszintesen feküdni. kisebb bevérzés, helyi duzzanat, zsibbadás tünete előfordulhat, melyek pár óra alatt vagy néhány nap alatt spontán megszűnnek.

Egy Botox kezeléssel akár éveket is fiatalodhatunk !

Hölgyeim ❗️ Bátran használjátok , Ne féljetek a szépségtől 

Elérhető Dr Parrák Zita doktornőnél : https://www.newbeauty.hu/esztetika/arckezelesek/ranctalanitas  és a Santemedbeautyban szintén a Doktornőnél.

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS