Mi az a sokak által meglehetősen kedvelt intimpad kezelés? Cikkünkben bemutatjuk:

Intimpad kezelés, az egészséges intim egyensúlyért

Az intimpad kezelésre nem véletlenül mondható, hogy megoldást nyújt a nők életminőségének javítására. Az elektromágneses intimpad ugyanis olyan problémákra kínál megoldást, melyre korábban csak fájdalmas, hosszadalmas és kényelmetlen beavatkozások kínáltak. Ez pedig nem más, mint a terhesség és szülés során meglazult és szétnyílt medenceizmok állapotának javítása, mindennemű fájdalom nélkül: hiszen az intimpad kezelés elektromágnesekkel történik.

HIEMT technológiai az intimpad kezelés során

A HIEMT technológia fogalmával szolgáltatásaink között már találkozhatott, hiszen például alakformálás terén is alkalmazzuk ezt az elektromágneses technikát. HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciót ugyanis megváltoztatják az izomzat belső felépítését, melynek köszönhetően intimpad kezelés során miofibrilliumok stimulálódnak, azaz erősödik az izomzat alapszerkezete, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik, térfogata pedig nagyobb lesz.

Az intimpad kezelés folyamata

Az intimpad kezelés általában heti 2x30 percet igényel, mely kúra keretein belül semmilyen beavatkozásra vagy érzéstelenítésre nincs szükség, sőt, gyakorlatilag semmilyen mellékhatással sem jár. A ruhában történő kezelés során a medencefenék izomzatának mélyre hatoló, célzott elektromágneses stimuláció megy végbe, mely az izomzat beidegzésének visszaállítását célozza. A medencefenék izomzatának több ezer szupramaximális – vagyis a normál módon, pl. intim-tornával elérhetőnél nagyságrendekkel intenzívebb – stimulációja megy végbe, melynek köszönhetően már egy 6 alkalmas kúra után jelentős változások tapasztalhatóak. Az intimpad kezelés pozitív hatása kutatásokkal is alátámasztott, mely szerint 95%-os javulás érthető el a kezelésen résztvevők életminőségét tekintve.

Intimpad kezelés a jobb életminőségért

Az intimpad kezelés használata ajánlott medencefenék-izom erősítésére, inkontinencia megelőzésére, valamint megszüntetésére, a záróizom működésének fokozására, valamint hüvelyszűkítés esetében. Az intimpad kezelés mindenkinek szívből ajánlott, aki fájdalommentesen és hatékonyan szeretnének javítani a terhesség és szülés során meglazult, valamint szétnyílt medence izmok állapotán, illetve azoknak, akik már régóta szeretnék újra átélni a női intim életminőség felüdülését, és csodáját.

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS