Hollywood hírességeinek kedvenc kezelése a HIEMT alakformálás, ám kevesen hallottak még róla. Mi most bemutatjuk:

Mi az a HIEMT alakformálást?

A HIEMT alakformálás és a HIFEMT alakformálás az, amire nem túlzás azt mondani, hogy forradalmian új eljárás. A HIEMT maga nem rég robbant be a piacra szerte a világban, és elég hamar elfoglalta méltán a helyét a legjobb alakformáló folyamatok között. A HIEMT maga magyarul egy magas frekvenciájú fókuszált elektromágneses mezőt jelent, melyet nem más, mint a gép kezelőfejei hoznak létre, és mely ennek segítségével rendkívül erősen és hatékonyan stimulálja az izmokat. A magas frekvenciájú hullámok ugyanis kontrakciót és elernyedést is kiváltanak az izmokból, mely felér egy teljes testedzéssel!

A HIEMT alakformálás folyamata

A HIEMT alakformálás és a HIFEM alakformálás során a nagy erejű elektromágneses stimuláció hatására teljes izommunka történik meg, ennek köszönhetően 30 perc eltöltése ezzel a géppel nem kevesebb, mint 35-40.000 izom-művelet hajt végre. Az extrém terhelésnek köszönhetően az izomrostok csak úgy, mint egy sima edzés során terhelődnek, és nagyobb térfogatú rostokat fog létrehozni. Mivel ez a soha át nem élt izommunka a zsírsejtekből is akar majd energiát felhasználni, ezért ez az alakformálás zsírsejthalált vonz maga után, hiszen a zsírsejtek erre a fajta változásra nincsenek felkészülve. Ez pedig gyakorlatilag annyit jelent, hogy a míg nő az izmunk, a zsírszövetünk úgy arányosan csökken közben!

Mit nyújt pontosan a HIEMT alakformálás?

A HIEMT alakformálás és a HIFEM alakformálás számtalan előnnyel bír, melyet számokban is be tudunk mutatni. Ha ezt a fajta alakformálási módot választjuk, akkor izomtónusunk 11%-os növekedésen fog átesni, míg izomtömegünk 16%-os növekedésen. Emellett zsírszöveteink 19%-al fognak lecsökkenni, az esetek 80%-ban pedig számíthatunk eléggé látványos fenék-emelkedésre. Mindemellett pedig 5-szörös metabolizmus gyorsulásra, sőt, 11%-os csökkenésre a szétnyílt hasizomban is! Mindent összevetve tehát a HIEMT alakformálásnak köszönhetően nem számíthatunk másra, mint amire mindannyian vágyunk: egy gyönyörű, fitt alakra!

Hogyan néz ki a HIEMT alakformálás kúrája?

A HIEMT alakformálás és a HIEMT alakformálás 3 hétből és 6 kezelésből áll, melyek időtartalma mindössze 30 perc. A HIEMT  alakformálás tehát nem csak eredményes, de gyors és kényelmes is! Az eredmény egy része a kúra végén már szokott látszani, de utána még el kell telnie 1-2 hétnek, mire teljesen kifejlődik a várva várt végeredmény. Ha tehát szeretnéd csökkenteni a hasad körfogatát, vagy szeretnéd növelni a hasizmod definiáltságát, vagy erősítenéd a törzsizmod, megemelnéd a feneked, feszesítenéd a karod, kezelnéd a szétnyílt hasizmod vagy a combizmod, akkor nincs más teendőd, mint a HIEMT alakformálás  mellett letenni a voksodat: minél előbb!

 

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS