A Kollagén Indukciós kezelés,Mezoterápia ma már jól ismert a kozmetikai kezelések világában. Az eredmények nem csak gyorsan láthatóak, de sokáig is tartanak.

Jelenlegi legkorszerűbb és leghatékonyabb hatóanagyag bejuttatás. Képes áttörni a bőr felső rétegén, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol gyorsan és látványosan fejtik ki hatásukat.

/ Egyéb kozmetikai kezeléssel csak a felszíni rétegekbe lehet a hatóanyagokat eljuttatni./

 Igy a vendég bőrének megfelelően kiválasztott hatóanyagok a legideálisabb helyre a szövetekbe illetve a sejtekbe jutnak.

Ez a kezelés megfizethető a mai divatos Sztár kezelésekkel szemben.

A mezoterápia a bőr kollagén termelését serkenti, mely a víz megkötéséért felel. A bőrünkben lévő kollagén idővel veszít vízmegkötő képességéből, ezért is válik kevésbé feszessé az arcbőrünk.

A mezoterápia, mezopen ,mezoroller használatával  apró tűszúrások hatására fokozódik a kötőszövet saját kollagén termelése, mely a bőr feszesedését eredményezi. 

Bőrnek megfelelő speciális Orvos-tisztaságú koktélokat / hatóanyagokat / juttatunk a problémás területekre.

Hatóanyagok bőr azonos természetesanyag így allergiás reakcióktól nem kell tartani.

Az ampullák minden esetben Orvos tisztaságú, adalékanyagoktól mentes, biztonságos készítmények.

Hogyan is néz ki a mezopen ?

A mezopen készülék 12 vagy 36 tűs kezelőfejjel rendelkezik, melyek mikro sérüléseket ejtenek az arcbőrön, amelyek alig láthatóak. Másodpercenként akár 600 tűszúrás aktív hatóanyag bevitelt eredményez a bőr alá. Szervezetünk azonnal reagál a sérülésre, mégpedig úgy, hogy elkezd kollagént és elasztint termelni.

Mire használható a mezoterápia?

Elsősorban a bőr fiatalítására ,ráncok eltüntetésére de ezen felül segíteni tud, májfoltos vagy petyhüdt bőrre, pórusokra, hegekre illetve bőr halványításra.

Rengeteg előnye közé sorolható, hogy a mezoterápiás kezelés minimális fájdalommal jár, pozitív hatása pedig azonnal érzékelhető. Nincs mellékhatása, nem hagy maga után hegeket. Eredményes  hatás érdekében kúra szerűen ajánljuk  5-6 alkalomból álló 2-3 heti rendszerességgel  javasolják a szakemberek.

Kezelés menete:

Első kezelés alkalmával egy személyes konzultáció alatt szakemberek gondosan felmérik a bőr állapotát és annak igényei szerint válasszák meg a használni kívánt mezoterápiás ampullákat vagy szérumokat. Ezután pontos tájékoztatást adnak a kezelés menetéről, beleértve a várható eredményeket, és a kezelést követő utóápolási tanácsokat. Felmérjük és kizárjuk a kontraindikációkat, van-e olyan betegség, amely a kezelés elvégzését kizárná.

15-20 percig felületi érzéstelenítést alkalmazunk, ( amennyiben a vendég érzéstelenítés kér ) ezáltal fájdalommentessé válik a kezelés. A mezopen kezelés nagyjából 20-30 percig tart, míg mikro-tűk segítségével a hatóanyagokat bejuttatjuk. Majd egy nyugtató, hűsítő pakolást alkalmazunk a bőr megnyugtatása céljából. A kezelést követően lehet enyhe de nem  fokozott kipirosodására számítani,

A kezelést kellő higiéniás előírások mellett végzik a szakemberek , kellő körültekintéssel.

Ha szeretné hatékonyan, és természetes módon megfiatalítani bőrét, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.santemedbeauty.hu , és tudjon meg többet kezeléseinkről! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-648-0878-as telefonszámon !

Ingyenes konzultáció !!!

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS