A bioszálas lifting egy egyedülálló technológia! 

Mi az a bioszálas lifting?

A bioszálas lifting a jelenleg ismert egyik legtermészetesebb megoldás akkor, ha régóta a feszes bőr az álmunk! Ezek a szálak ugyanis amellett, hogy szövetbarátak, és biológiailag teljesen lebomlóak, még segítik is a laza bőrszövetek feszesítését úgy, hogy stimulálják a bőr kollagéntermelését.

Miért olyan különleges a bioszálas lifting?

A bioszálas lifting sok tulajdonsága miatt mondható különlegesnek, ilyen például, hogy kevesebb, mint egy óra alatt érhető el vele látványos és hosszantartó eredmény! Másik előnye, hogy a kezelések után a regeneráció nagyon gyors, valamint, hogy a beavatkozás tökéletesen biztonságos mindenkinek.

A bioszálas lifting utánozhatatlansága

A bioszálas lifting másik nagyon szerethető tulajdonsága, hogy utána könnyedén, megszakítások nélkül folytathatja bárki a mindennapjait, valamint, hogy csupán pár nap kell ahhoz, hogy leteljen a lábadozási idő, és egy új, fiatalos külsővel vegye le a lábáról a környezetét, na meg persze önmagát is!

Mikor nem alkalmazható a bioszálas lifting?

A bioszálas lifting abban az esetben nem alkalmazható, ha fennáll az anaphilaxia, ha a páciens antibiotikumot, szteroidot vagy véralvadásgátlót szed, ha a bőrben állandó töltőanyag van már behelyezve, ha a páciens 18 év alatt van, vagy terhes, illetőleg ha szoptat, végezetül pedig akkor, ha akut vagy krónikus betegség áll fenn nála, illetőleg fertőzés, gyulladás, vagy láz.

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS