MIÉRT ÓVAKODJUNK AZ OLCSÓ HIFU KEZELÉSEKTŐL !

 

Akár már 30.000 Ft-ért is lehet kapni HIFU kezelést !?  


Mindig legyünk körűltekintőek kezelés előtt ! 

Orvosi HIFU vagy Kozmetikai HIFU?

Ár = Minőség :

A biztonságos, hatásos Orvos-Esztétikai HIFU gép igen magas ára és magas a fenntartása ( az Orvosi gépeknél patron csere bizonyos lövésszám felett) . Tízen milliók feletti összegekről beszélünk .

A kezelések árából következtetni lehet aminőségre illetve arra, hogy a HIFU gép ne egy kozmetikai asztali HIFU gép legyen.

Minőségi, Bevizsgált, Certifikációval rendelkező HIFU gép , Orvosi CE engedéllyel rendelkezik biztos hátterű gyártói cég ( ne kínai bóvli ) álljon a kezelés mögött.

 

Mielőtt belevágunk egy Arcfiatalító HIFU kezelésben tájékozódjunk, hisz egy komoly, több mélységet érintő, nagy szakértelmet igénylő kezelés.

EZT MINDENKI MAGA DÖNTI EL KIBEN BÍZIK !

Nagy a felelősége a kezelőnek, hogy kellő körültekintéssel, megfelelő eszközzel, tudásának és tapasztalatának megfelelően kezeljen és a legjobb eredményt érje el.

Bizonyos esetekben kezelés nem hoz hatást ezért értelmetlen lenne elvégezni ezért szükséges a konzultáció.

A modern technológiának köszönhetően az Orvos-Esztétikai HIFU gépeknél a károsodás 100 % ban kizárható.

 


Tudható, hogy az orvosi technológia szinten működő gépek/ készülékek magasabb energiával, frekvenciával, hullámhosszon, stb. működnek, mint a kozmetikai gépek. Garantált a biztonságosabb és precízebb. Ezért is használnak szívesebben orvosi-technológiai készüléket a komolyabb szépségcentrumok, klinikák akik szakmai sikerekre és jó hírnévre vágynak. A készülékben rejlő lehetőségeket viszont csak megfelelő anatómiai és technológiai ismeretekkel, elegendő gyakorlattal rendelkező szakember képes kihasználni.

Asztali kis teljesítményű HIFU-kat már kozmetikusok erőszeretettel hirdetik  alacsony áron !

Mi is a különbség ?

Míg az Orvosi HIFU egy teljes arckezelésnél 500-1200 Fókuszált lövést ad le 3 mélységben 1,5 mm; 3 mm; 4,5 mm MÁTRIX hálót kialakítva a megfelelő hatás érdekében, addig a Kozmetikai HIFU 1 mélységben legjobb esetben 120-300  fokuszált lövést ad le az adott területre. Vannak már 3 mélységben használható kozmetikai HIFU készülékek de sem a frekvenciája sem az energiája sem a hullámhossza nem megfelelő az eredmény elérése céljára. Ezért van ,hogy 3 x is ismétlik a kezelést mert addig is egy ödéma hatást tartanak fennt. ( Ez nem jó )

FONTOS!

A HIFU kezelést 1 alkalommal szükséges elvégezni hisz 3-6 hónap alatt teljesedik ki a hatása a szövetekben  és akár 3-5 évig tartja fent hatását.

1 éven belül nem szabad újra kezelni !!!!! ( Az újonnan alakult Kollagén állományt nem szabad roncsolni ) ! 

NEM, NEM, NEM !!!

Valamint nagyon fontos ,hogy a kezelőfejek élettartama ne haladja mega lövésszámot.

Gyakorlatban :

1 mélységű patron, persze gépenként változó de általában 10.000 lövést tud szabályosan ,biztonságosan teljesíteni. Vannak gépek melyeket SAJNOS felül lehet írni ,hogy tovább használhassák. Innem viszont se a fókusz pályája sem a hullámhossza nem biztonságos.

 

 

 

Bárdos Andrea

Hifu specialista

Santemed Clinique De Beauté

 

Bővebb információ:

https://www.hifuesztetika.hu/  

 

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS