A nyirokmasszázs sok nagyon kellemetlen problémára nyújt megoldást!

Nyiroködéma ellen nyirokmasszázs

A nyiroködéma sajnos Magyarországon igen gyakori, nagyjából 30%-os arányban van jelen a lakosság körében. Ez a makacs és utálatos duzzanat nyirokkeringési zavar révé alakul ki, mindig egy-egy végtagon, és legtöbb esetben nőkénél jelentkezik. Ám a nyirokmasszázs megoldást nyújt erre a nem kívánt elváltozásra!

Veszélyes szövődmények megelőzése nyirokmasszázs segítségével

Mint fent is említettük, a nyiroködémát a nyirokkeringés meghatározott mértékű alul működésé okozza, melynek a hátterében állhat veleszületett rendellenesség, vagy éppen más betegség miatt kialakult zavar is. Utóbbi lehet érrendszeri betegségektől, fertőzéstől, vagy akár balesettől is, arról nem is beszélve, hogy az ödéma súlyos szövődményekkel járhat akkor, ha nem vesszük igénybe a nyirokmasszázs kezelést.

Kezelés, nyirokmasszázs segítségével

Sajnos maga a nyiroködéma nem gyógyítható, ám szövődményei, valamint az állapotromlás megelőzhető sok mindennel, mint például otthon alkalmazott kompressziós kötéssel vagy harisnyával, valamint keringésjavító tornával is. De a legjobb megoldás már a korai szakaszban is nem más, mint a nyirokmasszázs. 

A nyirokmasszázs csodája

A nyirokmasszázs egy komplex kezelés, mely tökéletesen alkalmas a nyiroködéma csökkentésére. Ez a technika a múltszázad idején lett kifejlesztve egy dán orvos által, akinek köszönhetően a kötőszövetre gyakorolt speciális fogásokkal tudjuk elterelni a folyadékot a problémás területről oda, ahol az ép nyirokkeringéssel ellátott oldal van.

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS