Fiatal korunkban sejtjeink aktivitása jelentősen meghatározza aktív életünket. Információk hada halad át rajtuk. Többek között a különböző hormonok és hatóanyagok termelésének parancsai adott szerveinkhez.

Idő előre haladtával sejtjeink elkezdenek lustulni és 40-45 év körül már úgynevezett lusta sejtjeink alakulnak ki. Ezek a lusta sejtek már nem adnak és nemhordoznak információkat, nem termelnek bőrünk létezéséhez elengedhetetlen hatóanyagokat mint például hyaluront, elasztint, kollagént .

Idővel a lusta sejtek száma egyre nő és az ember aktivitása és a bőrünk állapota el kezd romlani.

Nem minden mozgás tudja a sejteket megszokott beágyazott kis helyéről kimozdítani, mozgásba lendíteni.

Természetesen aktív sporttal az izmainkat is átmozgatva több oxigén jut sejtjeinkhez de ez egy globális átmozgatás és mi van az arcunk sejtjeivel, izmaival ?

Modern tudománynak, a helyi speciális sejtstimulációs technológiának köszönhetően ez is megoldott egy olyan eljárással amivel a sejteket mélyen, nagyon gyors és apró mozdulatokkal, és plusz még egy vákuum rásegítéssel ki tudják mozdítani a helyükről, akár egy kezelés során több ezerszer.

  

A sejtek a kezelés során kimozdulnak megszokott helyükről lendületbe, mozgásba hozva őket újra aktívabbá válnak. Fontos, hogy nem szabad őket újra ellustulni hagyni. Legalább heti 2 alkalommal újra és újra aktivizálni kell őket míg fel nem veszik újra a ritmust és termelésbe és információ áradatba nem kezdenek .Ez álltalában 10-15 kezelés .

Látványosan rugalmasabb lesz a bőr és életteli mind a színe mind a struktúrája.

A bőr tömörebb, feszesebb.

Megnő az oxigén felvétele és a hatóanyag befogadó képessége ( Kozmetikumok )

Az LPG Cellu M6 INTEGRAL II. hívta fel a világ figyelmét arra, hogy a titok nyitja a kötőszövet, hiszen a sejtektől a kollagén rostokig, izom-, és kötőszövetek kapcsolják össze testünk különböző elemeit.

Bárdos Andrea
Kozmetikus 
HIFU Szakember
 

További információ:  

https://santemedbeauty.hu/index.php/szolgaltatasok/esztetikai-kezelesek/41-sejtstimulacios-arcfiatalitas

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS