Hogyan működik a sejtstimulációs arcfiatalítás, és milyen előnyökkel jár? Cikkünkben bemutatjuk:

Mi is az a sejtstimulációs arcfiatalítás?

A sejtstimulációs arcfiatalítás a szépségipar jelenleg legmodernebb eszköze, mely a kötőszövet formálhatóságát teszi lehetővé. Ezáltal nem más történik, mint az arcfiatalító kezeléshez használatos hatóanyag és az oxigén ellátás hatékonyabb beszívódása, melynek köszönhetően azonnal látványos feszesedés megy végbe a nyakon, az arcon, sőt, akár a dekoltázson is!

Miben rejlik a sejtstimulációs arcfiatalítás csodája?

A sejtstimulációs arcfiatalítás csodája nem másban rejlik, mint az LPG technikában, mely magas koncentrációjú francia eredetű LPG kozmetikumokkal párosulva végzi el azt a látványos és mással elérhetetlen hatást, amiért a sejtstimulációs arcfiatalítás ennyire népszerű és sikeres kezelés. Ez a teljesen természetes anti-aging technika feltölti a bőrt, és eltűnteti az öregedés nyomait, méghozzá rekord idő alatt!

A sejtstimulációs arcfiatalítás folyamata

A sejtstimulációs arcfiatalítás kezelés során a nyirokrendszert megnyitjuk, majd egy igen intenzív technológiával serkentjük, mellyel fokozzuk a kollagén és az elasztin termelődést is. Ezt követően pedig a fibroblasztokon keresztül sejtstimulációval újra tömörítjük a bőrt, mely után egy professzionális, igen magas hatóanyagú (nanotechnolgiás) maszkot helyezünk fel. Ennek a folyamatnak köszönhető, hogy ez a kezelés azonnali, látványos luxuskezelésnek minősül.

A sejtstimulációs arcfiatalítás arányai

A sejtstimulációs arcfiatalítás a bőrnek 80 százalékkal növeli a természetes hialuronsav tartalmát, és 46%-ban a természetes elasztin tartalmát. Mindemellett 98%-al fényesebb bőrt kölcsönöz, és 21%-al simábbá teszi az összes kezelés alatt álló arcbőrt, mely látvány nem jár egyedül, hiszen 23%-al feszesebbnek is tűnik egy sejtstimulációs arcfiatalítás kezelés után a bőr. A sejtstimulációs arcfiatalítás kezelése tehát mindenkinek ajánlott, aki szeretné megfiatalítani arcát, dekoltázsát vagy nyakát, méghozzá rövid időn belül, meglehetősen látványosan!

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS