Santemedbeauty

Sejtjeink stimulációja és annak fontossága a kozmetikában !

 

Fiatal korunkban sejtjeink aktivitása jelentősen meghatározza aktív életünket. Információk hada halad át rajtuk. Többek között a különböző hormonok és hatóanyagok termelésének parancsai adott szerveinkhez.

Idő előre haladtával sejtjeink elkezdenek lustulni és 40-45 év körül már úgynevezett lusta sejtjeink alakulnak ki. Ezek a lusta sejtek már nem adnak és nem hordoznak információkat, nem termelnek bőrünk létezéséhez elengedhetetlen hatóanyagokat mint például hyaluront, elasztint, kollagént .

Idővel a lusta sejtek száma egyre nő és az ember aktivitása és a bőrünk állapota el kezd romlani.

Nem minden mozgás tudja a sejteket megszokott beágyazott kis helyéről kimozdítani, mozgásba lendíteni.

Természetesen aktív sporttal az izmainkat is átmozgatva több oxigén jut sejtjeinkhez de ez egy globális átmozgatás és mi van az arcunk sejtjeivel, izmaival ?

Modern tudománynak, a helyi speciális sejtstimulációs technológiának köszönhetően ez is megoldott egy olyan eljárással amivel a sejteket mélyen, nagyon gyors és apró mozdulatokkal, és plusz még egy vákuum rásegítéssel ki tudják mozdítani a helyükről, akár egy kezelés során több ezerszer.

  

A sejtek a kezelés során kimozdulnak megszokott helyükről lendületbe, mozgásba hozva őket újra aktívabbá válnak. Fontos, hogy nem szabad őket újra ellustulni hagyni. Legalább heti 2 alkalommal újra és újra aktivizálni kell őket míg fel nem veszik újra a ritmust és termelésbe és információ áradatba nem kezdenek .Ez álltalában 10-15 kezelés .

Látványosan rugalmasabb lesz a bőr és életteli mind a színe mind a struktúrája.

A bőr tömörebb, feszesebb.

Megnő az oxigén felvétele és a hatóanyag befogadó képessége ( Kozmetikumok )

Az LPG Cellu M6 INTEGRAL II. hívta fel a világ figyelmét arra, hogy a titok nyitja a kötőszövet, hiszen a sejtektől a kollagén rostokig, izom-, és kötőszövetek kapcsolják össze testünk különböző elemeit.

 

Bárdos Andrea
Kozmetikus 
HIFU Szakember
 

 

További információ:  

https://santemedbeauty.hu/index.php/szolgaltatasok/esztetikai-kezelesek/41-sejtstimulacios-arcfiatalitas

 

 

Bőrápolás 40 felett ! Azaz a mai elvárásoknak megfelelő modern kozmetikumok !

Negyven felett a nők szervezetében a csökkent ösztrogénszint lassítja a normál hormontermelődés.

A hőhullámok hirtelen verejtékezést idéznek elő, megnehezítik az éjszakai pihenést, így a szem alatt megjelennek a sötét karikák. Bőrünk száraz ,fakó lesz és akár hámlani kezd, az arc fáradt, sápadt lesz.Klimax nem csak a hangulatingadozásokhoz de esztétikai problémákhoz is vezet.

A 45 és 55 év közötti nők többségénél a menstruációs ciklus szabálytalan lesz és elkezdődik a bőr látható öregedése. Pigmentáció is fokozott lesz ezért a nap fürdőzést is csak mérsékelten lehet élvezni.

Nyáron fokozott táplálásra van szüksége a bőrünknek a napnak kitett károsodás ellen !!

 

Az arc tisztításától a táplálásáig !

Sejtjeink már nem olyan aktívak mint a fiatalon, és az új sejtek kialakulása is lelassul, a bőr öregedni kezd. Kialakulnak a lusta sejtjeink. A kollagén és az elasztin  egyre csökken és a zsírréteg elvékonyodik, a bőr veszít feszességéből mert a Hyaluron termelés leáll, arc csontjaink elkezdenek zsugorodni.

50 évesen már a bőr szárazabb, foltosabb, fakóbb lesz. A tisztitásnál már a Hyaluron, kollagén dús hidratáló tejeket válaszunk. Hetente akár 2x hámlasszunk enzimes peelinggel és mindig használjunk tonikot a bőr PH visszaállítása miatt.

Bővebben...

Mi is az a most divatos Carbon peeling kezelés ?

CARBON LÉZER PEELING

Carbon peeling – avagy pórus összehúzás, gyulladáscsökkentés, pigment folt Anti-Age  kezelés.

Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a szépségápolásban egy speciális eljárással a bőr egyenletes, egységes bőr felszinéért.

A carbon peeling kezelési során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával érjük el azeredményt.

Legújabb generációs Q - kapcsolt ND-YAG lézeres bőr regeneráló kezeléseknél speciális finom szemcséjű különböző  + hatóanyagú szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba.Kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a plusokat.

 

Bővebben...

MIÉRT ÓVAKODJUNK AZ OLCSÓ HIFU KEZELÉSEKTŐL !

 

Akár már 30.000 Ft-ért is lehet kapni HIFU kezelést !?  


Mindig legyünk körűltekintőek kezelés előtt ! 

Orvosi HIFU vagy Kozmetikai HIFU?

Ár = Minőség :

A biztonságos, hatásos Orvos-Esztétikai HIFU gép igen magas ára és magas a fenntartása ( az Orvosi gépeknél patron csere bizonyos lövésszám felett) . Tízen milliók feletti összegekről beszélünk .

A kezelések árából következtetni lehet aminőségre illetve arra, hogy a HIFU gép ne egy kozmetikai asztali HIFU gép legyen.

Minőségi, Bevizsgált, Certifikációval rendelkező HIFU gép , Orvosi CE engedéllyel rendelkezik biztos hátterű gyártói cég ( ne kínai bóvli ) álljon a kezelés mögött.

Mielőtt belevágunk egy Arcfiatalító HIFU kezelésben tájékozódjunk, hisz egy komoly, több mélységet érintő, nagy szakértelmet igénylő kezelés.

EZT MINDENKI MAGA DÖNTI EL KIBEN BÍZIK !

Nagy a felelősége a kezelőnek, hogy kellő körültekintéssel, megfelelő eszközzel, tudásának és tapasztalatának megfelelően kezeljen és a legjobb eredményt érje el.

Bizonyos esetekben kezelés nem hoz hatást ezért értelmetlen lenne elvégezni ezért szükséges a konzultáció.

A modern technológiának köszönhetően az Orvos-Esztétikai HIFU gépeknél a károsodás 100 % ban kizárható.

Bővebben...

Mi a Kollagén Indukciós,Mezoterápiás arcfiatalítás ?

2017.10.17

A Kollagén Indukciós kezelés,Mezoterápia ma már jól ismert a kozmetikai kezelések világában. Az eredmények nem csak gyorsan láthatóak, de sokáig is tartanak.

Jelenlegi legkorszerűbb és leghatékonyabb hatóanagyag bejuttatás. Képes áttörni a bőr felső rétegén, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol gyorsan és látványosan fejtik ki hatásukat.

/ Egyéb kozmetikai kezeléssel csak a felszíni rétegekbe lehet a hatóanyagokat eljuttatni./

 Igy a vendég bőrének megfelelően kiválasztott hatóanyagok a legideálisabb helyre a szövetekbe illetve a sejtekbe jutnak.

Ez a kezelés megfizethető a mai divatos Sztár kezelésekkel szemben.

A mezoterápia a bőr kollagén termelését serkenti, mely a víz megkötéséért felel. A bőrünkben lévő kollagén idővel veszít vízmegkötő képességéből, ezért is válik kevésbé feszessé az arcbőrünk.

Bővebben...

Mit kell tudni a Dióda Lézeres végleges szőrtelenítésről?

2017.10.05

 

Napjainkban a leghatékonyabbnak a legújabb generációs 810-es dióda lézer bizonyul a leghatékonyabb végleges szörtelenítésnek.

 A wellness életforma elterjedésével a szépségiparban megjelentek a végleges szőrtelenítést biztosító professzionális lézerberendezések, melyek közül 

A 810-es diódalézer technológia lényege, hogy a lézersugarat célzottan juttatja el a szőrtüszőbe, ahol a festékanyagot termelő sejteket elpusztítja. Ezek a sejtek nem termelődnek újra, így azt mondhatjuk, hogy a kezelés hatása végleges.

Bővebben...