Santemedbeauty

BOTOX előnye és hátránya

⚜️Idő előtti öregedésben segít 

15-20 percet igénylő minimal - invaziv, “ebédidös” beavat

Általában a 35-50 éves korosztálynak javasolja ezt a kezelést, de már a mai modern világban fiatalabb korosztály is alkalmazza. A ráncok kialakulásában szerepe van a mimikai izmok erőteljes használata.

Ezen izmok működését gátoljuk a BOTOX használatával.A Botox (botulinum toxin) egy olyan fehérje, melyet injekcióval a bőr alá juttatnak a szakemberek, mimikai izmokért felelős izmokhoz.

Bővebben...

Sejtjeink stimulációja és annak fontossága a kozmetikában !

 

Fiatal korunkban sejtjeink aktivitása jelentősen meghatározza aktív életünket. Információk hada halad át rajtuk. Többek között a különböző hormonok és hatóanyagok termelésének parancsai adott szerveinkhez.

Idő előre haladtával sejtjeink elkezdenek lustulni és 40-45 év körül már úgynevezett lusta sejtjeink alakulnak ki. Ezek a lusta sejtek már nem adnak és nem hordoznak információkat, nem termelnek bőrünk létezéséhez elengedhetetlen hatóanyagokat mint például hyaluront, elasztint, kollagént .

Bővebben...

Bőrápolás 40 felett ! Azaz a mai elvárásoknak megfelelő modern kozmetikumok !

Negyven felett a nők szervezetében a csökkent ösztrogénszint lassítja a normál hormontermelődés.

A hőhullámok hirtelen verejtékezést idéznek elő, megnehezítik az éjszakai pihenést, így a szem alatt megjelennek a sötét karikák. Bőrünk száraz ,fakó lesz és akár hámlani kezd, az arc fáradt, sápadt lesz.Klimax nem csak a hangulatingadozásokhoz de esztétikai problémákhoz is vezet.

A 45 és 55 év közötti nők többségénél a menstruációs ciklus szabálytalan lesz és elkezdődik a bőr látható öregedése. Pigmentáció is fokozott lesz ezért a nap fürdőzést is csak mérsékelten lehet élvezni.

Nyáron fokozott táplálásra van szüksége a bőrünknek a napnak kitett károsodás ellen !!

Bővebben...

Mi is az a most divatos Carbon peeling kezelés ?

CARBON LÉZER PEELING

Carbon peeling – avagy pórus összehúzás, gyulladáscsökkentés, pigment folt Anti-Age  kezelés.

Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a szépségápolásban egy speciális eljárással a bőr egyenletes, egységes bőr felszinéért.

A carbon peeling kezelési során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával érjük el azeredményt.

Legújabb generációs Q - kapcsolt ND-YAG lézeres bőr regeneráló kezeléseknél speciális finom szemcséjű különböző  + hatóanyagú szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba.Kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a plusokat.

 

Bővebben...

MIÉRT ÓVAKODJUNK AZ OLCSÓ HIFU KEZELÉSEKTŐL !

 

Akár már 30.000 Ft-ért is lehet kapni HIFU kezelést !?  


Mindig legyünk körűltekintőek kezelés előtt ! 

Orvosi HIFU vagy Kozmetikai HIFU?

Ár = Minőség :

A biztonságos, hatásos Orvos-Esztétikai HIFU gép igen magas ára és magas a fenntartása ( az Orvosi gépeknél patron csere bizonyos lövésszám felett) . Tízen milliók feletti összegekről beszélünk .

A kezelések árából következtetni lehet aminőségre illetve arra, hogy a HIFU gép ne egy kozmetikai asztali HIFU gép legyen.

Minőségi, Bevizsgált, Certifikációval rendelkező HIFU gép , Orvosi CE engedéllyel rendelkezik biztos hátterű gyártói cég ( ne kínai bóvli ) álljon a kezelés mögött.

Bővebben...

Mi a Kollagén Indukciós,Mezoterápiás arcfiatalítás ?

2017.10.17

A Kollagén Indukciós kezelés,Mezoterápia ma már jól ismert a kozmetikai kezelések világában. Az eredmények nem csak gyorsan láthatóak, de sokáig is tartanak.

Jelenlegi legkorszerűbb és leghatékonyabb hatóanagyag bejuttatás. Képes áttörni a bőr felső rétegén, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol gyorsan és látványosan fejtik ki hatásukat.

/ Egyéb kozmetikai kezeléssel csak a felszíni rétegekbe lehet a hatóanyagokat eljuttatni./

 Igy a vendég bőrének megfelelően kiválasztott hatóanyagok a legideálisabb helyre a szövetekbe illetve a sejtekbe jutnak.

Ez a kezelés megfizethető a mai divatos Sztár kezelésekkel szemben.

A mezoterápia a bőr kollagén termelését serkenti, mely a víz megkötéséért felel. A bőrünkben lévő kollagén idővel veszít vízmegkötő képességéből, ezért is válik kevésbé feszessé az arcbőrünk.

Bővebben...

Mit kell tudni a Dióda Lézeres végleges szőrtelenítésről?

2017.10.05

 

Napjainkban a leghatékonyabbnak a legújabb generációs 810-es dióda lézer bizonyul a leghatékonyabb végleges szörtelenítésnek.

 A wellness életforma elterjedésével a szépségiparban megjelentek a végleges szőrtelenítést biztosító professzionális lézerberendezések, melyek közül 

A 810-es diódalézer technológia lényege, hogy a lézersugarat célzottan juttatja el a szőrtüszőbe, ahol a festékanyagot termelő sejteket elpusztítja. Ezek a sejtek nem termelődnek újra, így azt mondhatjuk, hogy a kezelés hatása végleges.

Bővebben...