Santemedbeauty

Mi is az a most divatos Carbon peeling kezelés ?

CARBON LÉZER PEELING

Carbon peeling – avagy pórus összehúzás, gyulladáscsökkentés, pigment folt Anti-Age  kezelés.

Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a szépségápolásban egy speciális eljárással a bőr egyenletes, egységes bőr felszinéért.

A carbon peeling kezelési során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával érjük el azeredményt.

Legújabb generációs Q - kapcsolt ND-YAG lézeres bőr regeneráló kezeléseknél speciális finom szemcséjű különböző  + hatóanyagú szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba.Kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a plusokat.

 

Bővebben...

MIÉRT ÓVAKODJUNK AZ OLCSÓ HIFU KEZELÉSEKTŐL !

 

Akár már 30.000 Ft-ért is lehet kapni HIFU kezelést !?  Ha valaki elhiszi, hogy AUDI- t tud vásárolni SUZUKI áron, az ne csodálkozzon, ha az AUDI emblémájú vázban egy SUZUKI motort kap garancia nélkül.
Mindig legyünk körűltekintőek kezelés előtt ! 

Orvosi HIFU vagy Kozmetikai HIFU?

Bővebben...

Mi a Kollagén Indukciós,Mezoterápiás arcfiatalítás ?

2017.10.17

A Kollagén Indukciós kezelés,Mezoterápia ma már jól ismert a kozmetikai kezelések világában. Az eredmények nem csak gyorsan láthatóak, de sokáig is tartanak.

Jelenlegi legkorszerűbb és leghatékonyabb hatóanagyag bejuttatás. Képes áttörni a bőr felső rétegén, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol gyorsan és látványosan fejtik ki hatásukat.

/ Egyéb kozmetikai kezeléssel csak a felszíni rétegekbe lehet a hatóanyagokat eljuttatni./

 Igy a vendég bőrének megfelelően kiválasztott hatóanyagok a legideálisabb helyre a szövetekbe illetve a sejtekbe jutnak.

Ez a kezelés megfizethető a mai divatos Sztár kezelésekkel szemben.

A mezoterápia a bőr kollagén termelését serkenti, mely a víz megkötéséért felel. A bőrünkben lévő kollagén idővel veszít vízmegkötő képességéből, ezért is válik kevésbé feszessé az arcbőrünk.

Bővebben...

Mit kell tudni a Dióda Lézeres végleges szőrtelenítésről?

2017.10.05

 

Napjainkban a leghatékonyabbnak a legújabb generációs 810-es dióda lézer bizonyul a leghatékonyabb végleges szörtelenítésnek.

 A wellness életforma elterjedésével a szépségiparban megjelentek a végleges szőrtelenítést biztosító professzionális lézerberendezések, melyek közül 

A 810-es diódalézer technológia lényege, hogy a lézersugarat célzottan juttatja el a szőrtüszőbe, ahol a festékanyagot termelő sejteket elpusztítja. Ezek a sejtek nem termelődnek újra, így azt mondhatjuk, hogy a kezelés hatása végleges.

Bővebben...