Santemedbeauty

MIÉRT ÓVAKODJUNK AZ OLCSÓ HIFU KEZELÉSEKTŐL !

 

Akár már 30.000 Ft-ért is lehet kapni HIFU kezelést !?  Ha valaki elhiszi, hogy AUDI- t tud vásárolni SUZUKI áron, az ne csodálkozzon, ha az AUDI emblémájú vázban egy SUZUKI motort kap garancia nélkül.
Mindig legyünk körűltekintőek kezelés előtt ! 

Orvosi HIFU vagy Kozmetikai HIFU?

 


Tudható, hogy az orvosi technológia szinten működő gépek/ készülékek magasabb energiával, frekvenciával, hullámhosszon, stb. működnek, mint a kozmetikai gépek. Garantált a biztonságosabb és precízebb. Ezért is használnak szívesebben orvosi-technológiai készüléket a komolyabb szépségcentrumok, klinikák akik szakmai sikerekre és jó hírnévre vágynak. A készülékben rejlő lehetőségeket viszont csak megfelelő anatómiai és technológiai ismeretekkel, elegendő gyakorlattal rendelkező szakember képes kihasználni.

Asztali kis teljesítményű HIFU-kat már kozmetikusok erőszeretettel hirdetik  alacsony áron !

Mi is a különbség ?

Míg az Orvosi HIFU egy teljes arckezelésnél 500-1200 Fókuszált lövést ad le 3 mélységben 1,5 mm; 3 mm; 4,5 mm MÁTRIX hálót kialakítva a megfelelő hatás érdekében, addig a Kozmetikai HIFU 1 mélységben legjobb esetben 120-300  fokuszált lövést ad le az adott területre. Vannak már 3 mélységben használható kozmetikai HIFU készülékek de sem a frekvenciája sem az energiája sem a hullámhossza nem megfelelő az eredmény elérése céljára. Ezért van ,hogy 3 x is ismétlik a kezelést mert addig is egy ödéma hatást tartanak fennt. ( Ez nem jó )

FONTOS!

A HIFU kezelést 1 alkalommal szükséges elvégezni hisz 3-6 hónap alatt teljesedik ki a hatása a szövetekben  és akár 3-5 évig tartja fent hatását.

1 éven belül nem szabad újra kezelni !!!!! ( Az újonnan alakult Kollagén állományt nem szabad roncsolni ) ! 

NEM, NEM, NEM !!!

Valamint nagyon fontos ,hogy a kezelőfejek élettartama ne haladja mega lövésszámot.

Gyakorlatban :

1 mélységű patron, persze gépenként változó de általában 10.000 lövést tud szabályosan ,biztonságosan teljesíteni. Vannak gépek melyeket SAJNOS felül lehet írni ,hogy tovább használhassák. Innem viszont se a fókusz pályája sem a hullámhossza nem biztonságos.

 

Bárdos Andrea

Santemed Clinique De Beauté

Bővebb információ:

http://santemedbeauty.hu/index.php/szolgaltatasok/esztetikai-kezelesek/37-mikro-makro-hifu-ultraformer-iii