Santemedbeauty

Az öregedésgátlás kulcsa nálunk a külső szépség, a testi és lelki egészség hármasának harmóniája. Központunk kizárólag a legnagyobb igényeket is kielégítő szépészeti szolgáltatásokra specializálódott. Az orvosi esztétika széles körét találhatja meg nálunk, melyek köre folyamatosan bővül a legújabb, külföldön már alkalmazott kezelésekkel.

Dr. Parrák Zita vagyok, orvos-esztétikai specialista.Dr Parák Zita

Szakmámból adódóan az egészség természetesen mindig fontos szerepet játszott az életemben, de vallom, hogy a szépség az egészség része, ezért mindig értéket képviselt számomra az igényesség és különösen az esztétika.

Úgy látom, mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni, és szereti jól érezni magát a bőrében. Mind tudjuk, hogy a kisugárzásból adódó szépség nem pusztán a külső megjelenést takarja.

Orvosként én is osztom a véleményt, amit már előttem oly sokan, miszerint a szépség belülről fakad.

Számomra a szépség komplex dolog. Lehet valaki nagyon szép külsőleg és eközben nem érzi jól magát a lelkében, nem látja magát szépnek. Hiába van valaki kitűnő külső adottságokkal megáldva, ha nem étkezik egészségesen, nem visz be a szervezetébe megfelelő mennyiségű és minőségű antioxidánst, egy idő múlva bőre elveszti állagát, megjelennek rajta a különböző bőrhibák, ráncok, aminek szinte elkerülhetetlen következménye, hogy az illető idő előtt elkezd öregedni.

Az öregedést viszont lehet lassítani! Kívül-belül egyaránt. Ebben tudok én segíteni, hisz látom mire képes az esztétika és az egészségmegőrzés együtt. Szakmai hitvallásommal összhangban én komplex öregedésgátlással foglalkozom. Alapos konzultáció után célzottan kezelem az öregedés tüneteit, holisztikus szakemberként hangsúlyt fektetek a táplálkozási és bőrápolási tanácsadásra is.

Konzultációs díj:  15.000 Ft (Kezelés árából teljes összeg beszámolásra kerül )

Mottóm Coco Chanel-től származik: „40 év után már senki sem fiatal, de ellenállhatatlan élete végéig maradhat!” Nem az a célom, hogy mindenki 20 évesnek nézzen ki. Hanem az, hogy a korához képest kihozzam belőle a legjobbat! A „természetes” szépséget!

Válasszon szolgáltatásaink, módszereink, kezeléseink közül igényeinek megfelelőt és kedvére valót:

Amennyiben még nem tudja mi lenne az Ön számára a legideálisabb kezelés,, szívesen segítünk a leghatékonyabb módszer, vagy módszerek kiválasztásában!

 

Szolgáltatásaink