Santemedbeauty

Rólunk

ArcápolásSantemed Clinique de Beauté Orvos -Esztétikai  szalon csapata, Professzionális, egyedülálló komplett csúcstechnológiás orvos kozmetológiai gépparkkal, orvos esztétikai invazív, non-invazív kezelésekkel, felső kategóriás legmodernebb technológiával, ISO minősítéssel, engedéllyel rendelkező alakformálóés arcfiatalítóprogramokkal várja vendégeit.

Prémium minőségű, Exkluzív, vendégközpontú Esztétikai  szépségszalonszakképzett személyzetével nyújt segítséget mindazon hölgyek és urak számára kik változtatni szeretnének megjelenésükön.

Professionális  GSD,LPG, Orvos esztétikai gépeink és a CLASSYS cég Európában évek óta vezető szerepet töltenek be az 

Kozmetikánkban mindig a leguljabb professzionális magas hatóanyagú termékeket használunk melyek a legmodernebb szépségápolást képviselnek.

Szépüljön a Hollywood-i Sztárok körében is népszerűségnek örvendő legmodernebb szépészeti-, és fiatalító arc-, testkezeléseinkkel!

 


Munkatársaink

 

Bárdos Andrea

kozmetikus, Orvos-Esztétikai szépség tanácsadó és HIFU specialista

Santemedbeauty szalon vezetője.

 

Mindig fontos volt számomra a megjelenés melyet leginkább a bőr tisztaságával ápoltságával lehet tükrözni.

Már fiatal koromban is arra törekedtem, hogy mindig a koromnak megfelelő arcápolási kezeléseket ,krémeket használjak.

Szépség tanácsadókét és Egészségügyi és kozmetikai  végzetségemmel  elsajátitottam a Mikro Makro HIFU Koreai Orvos esztétikai gép kezelését melyre büszke vagyok hisz Magyarországon egyedül végzek Mikro-Makro HIFUT melynek megfelelően Certifikációval rendelkezek.

ULTRAFORMER III. Mikro-Makro HIFU, MMFU gépe a legúljabb fejlesztés az arcfiatalításban, mely számomra a legkedvesebb és látványosabb kezelés.

Classys Orvos esztétikai gép gyártó cég világ szinten elismert  és Hollywoodban igen keresett kezlések egyike.

Esztétika világában, melyek 80 országban vannak jelen a szépségiparban.

Lézereskezelések valamint az eredeti Francia LPG test és arc sejstimulációs Certifikációval is rendelkezem , melyet szint úgy alaposan elsajátitottam a látványos arc és testkezelés érdekében.

 

" A szépség olyan előszőr megpillantott jellemző, mely miatt a puszta megfigyelés során örömöt tapasztalhatunk."

 

 


 

Dr. Parrák Zita

orvos-esztétikai specialista. 

 

20624034 1789651607715110 1891859279 n

Úgy látom, mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni, és szereti jól érezni magát a bőrében. Mind tudjuk, hogy a kisugárzásból adódó szépség nem pusztán a külső megjelenést takarja.Szakmámból adódóan az egészség természetesen mindig fontos szerepet játszott az életemben, de vallom, hogy a szépség az egészség része, ezért mindig értéket képviselt számomra az igényesség és különösen az esztétika.

Orvosként én is osztom a véleményt, amit már előttem oly sokan, miszerint a szépség belülről fakad.

Az öregedést viszont lehet lassítani! Kívül-belül egyaránt. Ebben tudok én segíteni, hisz látom mire képes az esztétika és az egészségmegőrzés együtt. Szakmai hitvallásommal összhangban, komplex öregedésgátlással foglalkozom. Alapos konzultáció után célzottan kezelem az öregedés tüneteit, holisztikus szakemberként hangsúlyt fektetek a táplálkozási és bőrápolási tanácsadásra is.

Mottóm Coco Chanel-től származik: „40 év után már senki sem fiatal, de ellenállhatatlan élete végéig maradhat!” Nem az a célom, hogy mindenki 20 évesnek nézzen ki. Hanem az, hogy a korához képest kihozzam belőle a legjobbat!

A „természetes” szépséget!

 


 

Mongyiné Berta Renáta

kozmetikus, testkezelő 

 

36 éves és két kislány édesanyja vagyok. 
15 éves tapasztalattal rendelkezem. Azok közé tartozom, akik elmondhatják magukról, hogy a szakmájuk a hobbijuk. A vendégeim elégedettsége számomra a legfontosabb és az, hogy a szalonunkban töltött idő minőségi és nyugodt körülmények között történjen. Mivel a szakma folyamatos újuláson megy keresztül, fontosnak tartom én is a továbbképzéseken való részvételt, hogy vendégeimnek mindig a maximumot nyújthassam.

Szolgáltatásaim között megtalálható:

– luxuskozmetikai kezelések
– hagyományos kozmetikai kezelések, tini kezelések
– elektrokozmetikai kezelések
– mezoterápia
– dióda lézeres végleges szőrtelenítés
– LPG testkezelés

– Sejtstimulációs arckezelés

– Rádiófrekvenciás kezelések
– 3D szempilla
– smink

Mottóm: A szépséget tudni kell értékelni, erősíteni és védeni az idő elkerülhetetlen kihívásaival szemben.

 


 

Pálfi Nikoletta

Kozmetikus-Testkezelő

Hiszek abban,hogy egy kozmetikai kezelés több mint a bőr állapotának helyreállítása.

Éppen ezért nagyon fontosnak tartom a professzionális termékek

használatát,a hatékony és eredményes gépek,technológiák alkalmazását. Mindezek mellett a személyes kapcsolat sem elhanyagolható ezért arra törekszem,hogy vendégeim mindig oldott környezetben,

meghitt hangulatban töltsék Nálam a kezelés idejét.

 

 

 

 

 

 

 

Szolgáltatásaink