Santemedbeauty

Rólunk

ArcápolásSantemed Clinique de Beauté Orvos -Esztétikai  szalon csapata, Professzionális, egyedülálló komplett csúcstechnológiás orvos kozmetológiai gépparkkal, orvos esztétikai invazív, non-invazív kezelésekkel, felső kategóriás legmodernebb technológiával, ISO minősítéssel, engedéllyel rendelkező alakformálóés arcfiatalítóprogramokkal várja vendégeit.

Prémium minőségű, Exkluzív, vendégközpontú Esztétikai  szépségszalonszakképzett személyzetével nyújt segítséget mindazon hölgyek és urak számára kik változtatni szeretnének megjelenésükön.

Professionális  GSD,LPG, Orvos esztétikai gépeink és a CLASSYS cég Európában évek óta vezető szerepet töltenek be az 

Kozmetikánkban csak professzionális magas hatóanyagú termékeket használunk melyek a legmodernebb szépségápolást képviselnek.

Szépüljön a Hollywood-i Sztárok körében is népszerűségnek örvendő legmodernebb szépészeti-, és fiatalító arc-, testkezeléseinkkel!

 


Munkatársaink

 

Bárdos Andrea

kozmetikus, Orvos-Esztétikai szépség tanácsadó és HIFU specialista

Santemed Clinique De Beaute szalon vezetője.

50 éves, kétszeres nagymama

Mindig fontos volt számomra a megjelenés melyet leginkább a bőr tisztaságával ápoltságával lehet tükrözni.

Már fiatal koromban is arra törekedtem, hogy mindig a koromnak megfelelő arcápolási kezeléseket ,krémeket használjak.

Szépség tanácsadókét és Egészségügyi és kozmetikai  végzetségemmel  elsajátitottam a Mikro Makro HIFU Koreai Orvos esztétikai gép kezelését. Megtanultam a Koreai kollégáktól mindent ami szükséges az alapos és látványos eredmények eléréséhez és megszereztem a Certifikációt .

ULTRAFORMER III. Mikro-Makro HIFU, MMFU gépe a legúljabb fejlesztés az arcfiatalításban, mely számomra a legkedvesebb és látványosabb kezelés.

Classys Orvos esztétikai gép gyártó cég világ szinten elismert  és Hollywoodban igen keresett kezlések egyike.

Esztétika világában, melyek 80 országban vannak jelen a szépségiparban.

Valamint az eredeti Francia LPG test és arc sejstimulációs Certifikációm is rendelkezem , melyet szint úgy alaposan elsajátitottam a látványos arc és testkezelés érdekében.

 

" A szépség olyan előszőr megpillantott jellemző, mely miatt a puszta megfigyelés során örömöt tapasztalhatunk."

 

 


 

Dr. Parrák Zita

orvos-esztétikai specialista. 

 

20624034 1789651607715110 1891859279 n

Úgy látom, mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni, és szereti jól érezni magát a bőrében. Mind tudjuk, hogy a kisugárzásból adódó szépség nem pusztán a külső megjelenést takarja.Szakmámból adódóan az egészség természetesen mindig fontos szerepet játszott az életemben, de vallom, hogy a szépség az egészség része, ezért mindig értéket képviselt számomra az igényesség és különösen az esztétika.

Orvosként én is osztom a véleményt, amit már előttem oly sokan, miszerint a szépség belülről fakad.

Az öregedést viszont lehet lassítani! Kívül-belül egyaránt. Ebben tudok én segíteni, hisz látom mire képes az esztétika és az egészségmegőrzés együtt. Szakmai hitvallásommal összhangban, komplex öregedésgátlással foglalkozom. Alapos konzultáció után célzottan kezelem az öregedés tüneteit, holisztikus szakemberként hangsúlyt fektetek a táplálkozási és bőrápolási tanácsadásra is.

Mottóm Coco Chanel-től származik: „40 év után már senki sem fiatal, de ellenállhatatlan élete végéig maradhat!” Nem az a célom, hogy mindenki 20 évesnek nézzen ki. Hanem az, hogy a korához képest kihozzam belőle a legjobbat!

A „természetes” szépséget!

 


 

Mongyiné Berta Renáta

20643845 1789651097715161 396529252 n

kozmetikus, testkezelő 

 

36 éves és két kislány édesanyja vagyok. 
15 éves tapasztalattal rendelkezem. Azok közé tartozom, akik elmondhatják magukról, hogy a szakmájuk a hobbijuk. A vendégeim elégedettsége számomra a legfontosabb és az, hogy a szalonunkban töltött idő minőségi és nyugodt körülmények között történjen. Mivel a szakma folyamatos újuláson megy keresztül, fontosnak tartom én is a továbbképzéseken való részvételt, hogy vendégeimnek mindig a maximumot nyújthassam.

Szolgáltatásaim között megtalálható:

– luxuskozmetikai kezelések
– hagyományos kozmetikai kezelések, tini kezelések
– elektrokozmetikai kezelések
– mezoterápia
– dióda lézeres végleges szőrtelenítés
– LPG testkezelés

– Sejtstimulációs arckezelés

– Rádiófrekvenciás kezelések
– 3D szempilla
– smink

Mottóm: A szépséget tudni kell értékelni, erősíteni és védeni az idő elkerülhetetlen kihívásaival szemben.


 

Varga Marianna, Orvos-Esztétikai szépségtanácsadó, LPG terapeuta és testkezelő vagyok


Felsőfokú egészségügyi végzettséggel, számos szépészeti szertifikációval, és 2 évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezem a szépségszakma területen.

Tamulmányaim során szembesültem azzal, hogy az anti-aging medicina, a gyógyulás és terápia soha nem látott lehetőségei állnak rendelkezésre, ugyanakkor nem húzható éles határvonal az egészség és szépség közé.

” A vonzó külsejű emberek sikeresebbek és társadalmilag elfogadottabbak.”

  – Dr. Karen Dion

Manapság az önbizalomhiány meglehetősen nagy, ha nem a legnagyobb probléma önmagunk elfogadásában. Meglátásom szerint eredményesebb, ha a külsőnket alakítjuk esztétikusabbá, mielôtt a Lelkünk gyógyításába kezdünk, hiszen a környezetünktől kapott elismerő pillantások, bókok által egyre magabiztosabbá válunk. De legyen bármennyire is dekoratív a kûlsőnk, igazán vonzóvá akkor formálódunk, ha a békénk megvan odabent. A csoda ugyanis a bensőnkben lakozik.

Az elméleti felkészültségen kívül igen fontosnak tartom a pozitív példamutatás erejét, ezért jómagam is, 46 éves édesanyaként és dolgozó Nőként, az egészséges életmód híve és aktív követője vagyok. Tény, hogy mindenkinél elérkezik egy pont, amikor a prevenciós tevékenységek már kevésnek bizonyulnak. A megereszkedett-, napfénykárosodott arcbőröm/ ráncaim, 10 évvel ezelőtt tettekre sarkallt. Innen idult a piackutatás, és ebből nőtte ki magát a beauty coaching business, mely célja a természetes, egészséges, vonzó külső megteremtése, a legbiztonságosabb módon. Személyre szabott esztétikai tanácsadásaim során maximális figyelmet és tájékoztatást kap a fiatalodni, szépülni vágyó páciens, mellyel pénzt és időt takarít meg, még mielőtt egy drága és egyáltalán nem rizikómentes arcfiatalító vagy alakformáló esztétikai megoldásra vagy plasztikai műtétre szánja el magát. Az általam átadott információ ismeretében vendégeink könnyebben, és költséghatékonyabban tudnak választani a Klinikánkon megtalálható, legmodernebb orvos- esztétikai-, kozmetológiai-,  kozmetikai invazív, non-invazív professzionális arc-, és testkezeléseink, szolgáltatásaink közül.

“Célunk: megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és szebbé tenni, ami már megadatott.”

 

__________________________________________________

Pintye Nikolett 

 

Kozmetikus és testkezelő vagyok.Tapasztalataim szerint a szépség és az egészséges életmód kéz a kézben járnak.Munkám során mind a szakmai elvárások

 mind a vendégek igényeit szem előtt tartva igyekszem bőviteni tudásomat.

Fontos számomra a preciztítás.Célom a vendégeim elégedettsége és hogy az eredmény számukra is látható legyen, ezáltal visszatérjenek hozzám.
Szakmám folyamatos,dinamikus fejlődése ösztönöz,hog rendszeresen részt vegyek tovább képzéseken,termékbemutatókon.
Ezáltal biztosítani tudom a vendégeim részére,hogy a legújabb es legjobb kezeléseket nyújthassam számukra.

 

 

 

Szolgáltatásaink