Santemedbeauty

 

Ungár Anikó

Azt gondolom ha egy ismert ember megoszt egy pozitív véleményt az emberek többsége azt gondolja: meg van érte fizetve ..?!
Persze ... valamennyire így van,-de; nem adom akármihez az arcom ha nem lennék meggyőződve az eredményekről amit a Santemedbeauty kezeléseinek köszönhetek

- így hát többször vagyok a szalonban ! Akkor is ha ezért Gödöllőre kell elmennem!

 

 

" Én az egészség megörzése miatt jöttem a Santemed Clinique-be. A rossz nyirokkeringésre az orvosom dietát es nyirokmasszazst javasolt. Tobbféle hely közül választottam a Santemed Clinique-et , a nyirokmasszázs itt kivállo szakemberek segitségével professzionális géppel történik. Kellemes, nyugodt es privát a környezet ami hozzásegit a regenerálodáshoz. Teljes testkezelés mellett itt számos más egészségi problémámra is tanácsot kapok. Egy hátránya van, nagyon meg lehet szeretni :) Nekem úgy érzem az ulőmunka miatt szükseges hetente, kéthetente járni továbbra is ezentúl, nagyon jol karban tartja a testet. Az egészség megörzese mellett a narancsbőr nagyon szépen elmult a lábamon es a fenekemen, a derekam centikkel katcsúbb lett. A férjem mar a 4.alkalommal megjegyezte, hogy milyen látvanyos a kezelés.

En minden korosztálynak ajanlom.

Mészáros Eszter (44 év)" Szakértelem, kedvesség, empátia, csodás légkör és környezet..., az eredmények pedig önmagukért beszélnek. A LEGJOBBAK vagytok! Köszönöm Nektek!

Szántó Petra (46 év)"Szerelem első látásra es sokadikra is. Szakértelem, kedvesség, csodas légkor. Mindenkinek bátran ajánlom a klinikát. Végre sikerűlt megismernem Varga Mariannat, aki rengeteg pozitiv, nem csupán szepészeti tanáccsal latott el. Lelkileg is töltödtem. Köszönöm!

Angeleri Szilvia Anna (40 év)"Csúcsminőségű géppark, kiváló szakemberek, igényes klinika, végül, de nem utolsó sorban, latványos eredmények. Az LPG nyirokmasszázs és Kollárium hozzájárul az egészségem és szépségem megőrzéséhez. Gyönyörű környezet, nagyon kedves kiszolgáló személyzet. Az embernek nem csak a teste újul meg , de lelkileg is feltöltődik. Nagyon szeretek ide járni!

Sárvári Tímea (41 év)"Gyönyörű klinika, profi szakemberek, hatékony esztétikai arc-, és testkezelések. Örülök, hogy rátaláltam."

Nemeshegyi Gyopár (41 év)"Szépség, egészség, wellness. Az összes szolgáltatás nagyon jó, az eredmények csodásak, nagyon szeretek idejárni.

Vincze Ildikó (51 év)"Szép környezet, kedves kiszolgálás, tökéletes eredmény. Köszönöm!

Lengyel Ildikó (43 év)Professzionizmus minden téren. Imádok idejárni, köszönet Nektek érte!

Nagy Nikoletta (42 év)Csodálatos, nett környezetben  minden tekintetben jó. Köszönet a baráti fogadtatásért is hétről hétre! Klassz, hogy vagytok!!!!" Nővé válsz, nem születsz." Simone de Beavoir

Arató Ágnes (38 év)Az LPG legújabb generációs gépi nyirokmaszzázs 3D testkezelésre járok a klinikára. Szuper hatékony orvosi eljárás zsírbontásra, cellulit csökkentésre és bőrfeszesítésre. Nem fájdalmas, hanem egy kifejezetten kellemes, igazi alakformáló kezelés, centikben mérhető pozitív változással. Precíz, profi, kedves, empatikus személyzet, csodás környezet, jó hangulat. A kérdéseimre szakszerű válaszokat kapok, érződik, hogy tudásuk legjavát adják. Mindenkinek szívbôl ajánlom Ôket.

Lipcsei Betta (29 év)A szolgáltatások hibátlanok. A környezet gyönyörû, stílusos, barátságos, a klinika dolgozói pedig mind profik! Szívesen járok ide.

Czink-Fehér Beáta (37 év)Kellemes környezet, kedves és jó szakemberek, látványos eredmények. Köszönöm! Mindenkinek ajánlom!

Kósik Helga (40 év)