Santemedbeauty

 

808 nm -es hullámhosszú innovatív dióda lézer termékei forradalmasítják a hagyományos lézerterápiás szőrtelenítést, és valóra váltják a valódi, fájdalommentes szőrtelenítésről szőtt álmait.

A 808-es diódalézer technológia lényege, hogy a lézersugarat célzottan juttatja el a szőrtüszőbe, ahol a festékanyagot termelő sejteket elpusztítja. Ezek a sejtek nem termelődnek újra, így azt mondhatjuk, hogy a kezelés hatása végleges.

DIÓDA LÉZERES tartós szőrtelenítés minden bőrtípuson, bőrszínen eredményes !

Fájdalom mentes kezelés az erős hűtőrendszerének köszönhető !

NÁLUNK BIZTONSÁGBAN ÉREZHETED MAGAD !

 Hatékonyan célozza meg a szőrtüszőben lévő melanocitákat anélkül, hogy a környező szövetek károsodnának. A lézer fény elnyelődik a szőrszálban és szőrtüszőben lévő melaninban és hővé alakul, így megnöveli a szőrtüsző hőmérsékletét. Mikor a hőmérséklet kellően magasra emelkedik, visszafordíthatatlanul károsul a szűrtüsző szerkezete, amely eltűnik a szőr természetes fiziológiai folyamatai során, így tartós szőrtelenítést érhetünk el.

Mindenféle szőrzetet tudunk kezelni a 808nm-es hullámhosszal. Így nem jelenthet problémát a tartós szőrtelenítés legyen szó az ajakról, szakállról, hónaljról, mellről, bikini vonalról, vagy akár a kar-láb és hátszőrről.

Korszerű orvos-esztétikai készülék. A technológia kivételes rugalmasságot biztosít a kezelésekhez, az alkalmazott kontakt hűtés pedig nyugtató hatású, és maximalizálja a páciens kényelemérzetét és biztonságát. A készülékkel lehetőség nyílik egyedi beállításokra, ezért a vendégek személyre szabottan a bőrtípusuknak megfelelő kezelést kapnak. A beállítási lehetőségekkel széles skálája lehetővé teszi, hogy a legjobb eredményeket tudjuk biztosítani a barnább bőrű, pigmentáltabb szőrszálakkal rendelkezőknek ugyanúgy, mint a fehérebb bőrű, 

színanyagot alig tartalmazó szőrszálakkal rendelkező vendégeinknek.

Kezelésről kezelésre is módosítjuk a beállításokat, hiszen a szőrszálak is vékonyodnak és vesztenek pigmentációjukból. 

Technológiai előnyök:

Nagyobb a kezelhető szőrszín-spektrum
Minden bőrtípusnál alkalmazható (I., II., III., IV., V., VI.)
Dióda lézeres szőrtelenítés – biztonságos, gyors, magas hatékonyság
Nemzetközi szőrtelenítő standard
Tartós hatás

A Sapphire hűtőrendszer biztosítja a megbízható és folyamatos hűtőhatást a bőr felszínén, maximális kényelmet és biztonságot nyújtva a Gyors és fájdalommentes kezeléshez.

MIÉRT VÁLASSZAM A DIÓDALÉZERT?

  • Sokkal hatékonyabb és gyorsabb eredményt hoz mint a IPL villanófényes szőrtelenítés.
  • Már az első alkalommal kevesebb és gyengébb szörzet.
  • Általában 4 -5 alkalom elég a teljes szőrtelenítéshez .
  • A diódalézeres kezelés célzott.
  • A Sapphire felületi hűtőrendszer biztosítja a megbízható és folyamatos hűtőhatást a – bőr felszínén, maximális kényelmet és biztonságot nyújtva.
  • Amikor a LÉZER elkezdi az energia kibocsátást, automatikusan bekapcsol a Sapphire felületi hűtőrendszer. A 0℃és 5℃ közötti hőmérséklet nagyban hozzájárul a komfortérzethez a kezelés alatt.
  • A cél a lehető legtöbb célirányzott energia juttatása a tüszőkbe, anélkül, hogy az elnyelődne a környező szövetben.
  • Csökkenti a benőt szőrszálak előfordulásának esélyét.
  • Már akár az első de a második alkalommal látványos eredményt tapasztal.

 

 A lézeres szőrtelenítés menete:

- A lézeres szőrtelenítést egy személyes konzultáció előzi meg, átbeszéljük a kezelést, részletes felvilágosítást adunk a vendég problémájának megfelelően.

- A lézeres szőrtelenítés során kezelni kívánt területet 2 nappal a kezelést megelőzően leborotváltatjuk, hogy a tényleges kezelés napján a szőrszálak 1mm hosszúak legyenek.

- Ezután felvesszük az adatokat, meghatározzuk a bőrtípust.

-  Ezután maga a lézeres szőrtelenítési kezelés következeik, amely során a vendég védőszemüveget visel. (a szemölcsöket, anyajegyeket, tetoválásokat letakarjuk)

- A szőrtelenítő kezelés időtartama a kezelendő terület nagyságától függ. Ha arcon végezzük a kezelést, akkor fényvédővel látjuk el a bőrt a kezelés végén.

A korábbi lézeres szőrtelenítési eljárások során a lézerfény hossza elérhette a bőrfelszín alatti akár 1 cm-es mélységet is, így a lézeres szőrtelenítés eljárása gyakran az idegeket ért nagy hő miatt nagy fájdalommal járt és néhány esetben maradandó égési sérüléseket is okozhatott.

További felvilágosításért keressen minket bizalommal, állunk szíves rendelkezésére. 

 

Tartózkodj a fénytől már a kezelés előtt is, után is !