Santemedbeauty

Könczöl Alexandra vagyok :

1989-ben születtem, Budapesten.

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen végeztem 2016-ban. Gyermekkorom óta sportolok, így az egészségmegőrzés, és az egészséges életmód mindig is elsődleges szempont volt számomra. A sport mellett fontosnak tartom továbbá a különböző sérülések, betegségek megelőzését, illetve kezelését, ezért úgy döntöttem, hogy masszőr illetve gyógymasszőrként szeretném folytatni a pályafutásomat.

Törekszem arra, hogy tudásomat folyamatosan bővítsem és magas szintű szolgáltatást nyújtsak a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeknek.

Várok mindenkit szeretettel: Alexandra

 

 

Braun Tamás vagyok:

28 éves, 2011 óta foglalkozom gyógy és sportmasszázzsal.

( Csak a Gödöllői szalonban )


Szakmai gyakorlatomat az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben töltöttem. 

tapasztalatimat NB1 és NB3 klubokban bővítettem.

Jelenleg megyei másodosztályú labdarúgó csapatnál dolgozom sportmasszőrként. Fontos számomra az egészségtudatos életmód és a sport.

Az Eszterházy Károly Egyetem testnevelő edző szakának vagyok másodéves hallgatója.

Örülök, és jó érzéssel tölt el, hogy tudásommal és tapasztalatommal tudok segíteni a már meglévő problémákon, és preventív feladatok megoldásában

 

 
 
 
NYIROKMASSZÁZSOK
 
gyogy nyirok

 

A nyirokmasszázs olyan fizioterápiás eljárás, ahol a kötőszövetre gyakorolt nagyon lágy fogástechnikával fokozzuk a nyirok folyadék visszaáramlását. Nyirokmasszázs javítja a nyirokrendszer ellenálló képességét, megszünteti az anyagcserezavarokat, kiüríti a szöveti ödémákat – csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát-, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.
Rendszeresen érdemes nyirokmasszázst alkalmazni. Nincs káros mellékhatása. Legkorábban csak néhány kezelés múlva mutathatunk fel egyértelműen látható és tapintható eredményt. Egy erősen elsalakosodott testet nem lehet egy kezelés alatt megtisztítani.

 

CELLULIT-, és FOGYASZTÓ MASSZÁZS

6413 0

Cellulitis és Zsírbontás

Napjainkban nagyon sokan harcolnak a cellulit (narancsbőr) megszüntetésével, valamint a súlyfelesleg leadásával. 
A cellulit (narancsbőr) a bőr alatt található kisebb-nagyobb csomók, elváltozások sajnos nem csak esztétikai problémát jelentenek. Elsősorban a zsír- és vízháztartás anyagcserezavaraiból, valamint az elégtelen nyirokkeringés során felhalmozódott salakanyagok következtében keletkeznek. Ezek a felesleges bomlástermékek visszamaradnak a bőr kötőszövetében, így az szivacsossá, narancshéj-rajzolatúvá válik. A laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak ezzel lassítva a vérellátást és a nyirokkeringést. Főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakulhat ki.
A masszázs javítja a keringést, a nyirokkeringést és a szövetek oxigénellátását, frissességét, ezáltal segítve a méreganyagok távozását a szervezetből, megszünteti a narancsbőrt. Speciális, zsírtörésre irányuló fogásokkal bővítve a cellulit masszázs a fogyókúrák hatékonyságát is nagymértékben növeli. Bőrnek megfelelő Professzionális krémek alkalmazásával tesszük még hatékonyabbá a kezelést.

 

 
TALP-, LÁBMASSZÁZS
thai talp masszazs 1

Talp és láb masszázs

Testünk bizonyos területein, mint a talp, tenyér, fül stb. tükröződnek belső szerveink. Ezek a területek az ún. reflexzónák. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel kapcsolatban vannak. A talpunkon elhelyezkedő reflexzónák szervezetünk salakanyag lerakó helyei. A betegség akkor lép fel, ha a szervezet energiacsatornái elzáródnak. Az ilyen energiablokkokat oldja többek között a talpmasszázs, fő célja a betegség megelőzése, de bizonyos – már kialakult – betegségek kiegészítő kezeléseként is nagyon fontos. A talpmasszázzsal történő kezelésnek elsősorban a vérkeringést kell élénkítenie, hogy ily módon a szervezet hamarabb szabaduljon a salakanyagoktól. A talpmasszázs a fájdalomérzést is befolyásolja oly módon, hogy a hipofízisben (agyalapi mirigy) fokozza az endorfinoknak (fájdalomcsillapító anyagok) az elválasztását. A talpmasszázs-kezelés akkor hatásos igazán, ha nemcsak egy betegség, hanem az egész szervezet kezelésére irányul, így ugyanis javul valamennyi élettani működés, és felgyorsulnak a gyógyító folyamatok.

 

FRISSÍTŐ LAZÍTÓ / SPORTMASSZÁZS

A test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, élénkítő, kondicionáló masszázs. Frissíti az egész testet, gyorsítja a vérkeringést ezáltal jótékony hatást gyakorol az egész szervezetre. Javítja az izmok vérellátását, a bőr szerkezetét. A hát, a nyak, a csípő, a far és a végtagok kerülnek megmasszírozásra.

90 perces kulonleges es egyedi masszazsok a karacsony jegyeben edes bunozes helyett inkabb valassz a harom kulonleges masszazs kozul igenyeid szerint mezes kremes csokolades vagy relax masszazs a zugloi diamond szalonban most

Relex masszázs

Masszázskrémmel vagy olajjal történik. Feladata, az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, frissítésre, lazításra alkalmazható. Egy

TELJES TESTMASSZÁZS kb. egy órát tart, és heti két alkalomnál sűrűbben nem javasolt igénybe venni, mivel az túlmasszírozáshoz, fáradtsághoz, izomlázhoz vezethet.

Amennyiben egyidejűleg csak valamely terület masszázsára kerül sor, az RÉSZMASSZÁZS-nak nevezünk. Ezek közül első helyen a hátmasszázst említjük, mivel az a leggyakoribb. A kb. félórás részmasszázsok akár napi gyakorisággal is adhatók.