Santemedbeauty

Rádiófrekvenciás Alakformálás, Cellulit kezelés.

choice cute happy fast person 1187 6227

 

Megérkezett a legmodernebb REVICELL fényterápiás kezelő gép !

Újdonságként hat ,hogy rozácea mellett is használható hísz hideg fénnyel van ellátva .

 

Multipoláris Rádiófrekvenciás RF TM  technológia a legújabb tudományos fejlődést kínál a cellulit kezelésben a testformálásban a zsírbontásban és a bőr feszesedésében.

calories care beauty lady white 1301 129A fájdalom mentes kezelés eredménye fokozatosan fejti ki hatását. Kezelés befejeztével még tovább dolgozik akár hónapokig egyre látványosabb az eredmény.

A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt felületen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér-és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását.
A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, így feszesedik a bőr, a kezelt területen.
A multipoláris rádiófrekvenciás készülék minden testtájékon kiválóan alkalmazható. Arcra testre egyaránt.

Bővebben...

LPG Lipomassage. Cellu M6 INTEGRAL 2. – A leghatásosabb alakformálás a piacon.

alakformalasLPG Lipomassage

MAGYARORSZÁGON CSAK 3 HELYEN !! 

LPG a szépségiparban jelenleg a legmodernebb eszköz , ami lehetővé teszi a kötőszövet formálhatóságát, ezáltal a zsírtörést, fogyasztást, feszesítést és a narancsbőr kezelését.Sejtstimuláció Exkluzív tudománya az LPG CELLU M6 INTEGRAL 2 legmodernebb alakformáló gépe.

Az LPG Cellu M6 INTEGRAL II  falhíva a világ figyelmét arra, hogy a titok nyitja a kötőszövet, hiszen a sejtektől a kollagén  rostokig , izom-,  és kötőszövetek  kapcsolják össze testünk különböző elemeit. 

A kötőszövet kezelésének tudománya, áttörés a testkezelésben, alakformálásban.
A francia  LPG SYSTEM  szabadalmaztatott technikája az Endermologie.  A három dimenziós kezelés mobilizálja, feszesíti tisztítja, fogyasztja, méregteleníti,  újjá formálja, ellazítja  és pihenteti a testet. A szabadalmaztatott egyedülálló külön is mozgó kezelőfejeknek köszönhetően  a technológia  világelső a testkezelésben, alakformálásban.

 

Bővebben...

Szolgáltatásaink