Az elektromágneses intimpad kezelés segítségével sikeresen javítható a terhesség és a szülés során meglazult és szétnyílt medence izmok állapota.

medencefenék-izom erősítésére

inkontinencia megelőzésére, megszüntetésére

záróizom működésének fokozására

Hüvelyszűkítés

MI A HIEMT TECHNOLÓGIA?

A gépek Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám (High Intensity Focused Electromagnetic Wave) azaz HIEMT technológiával működnek, melyek 7 Tesla erővel képesek a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, pontosabban azok szupramaximális összehúzódását eredményezik.
A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. A procedúra során a miofibrillumok (a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei) stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

A HIEMT technológia intenzív összehúzódásokat vált ki kismedence izomzatban azáltal, hogy depolarizálja a motoneuronokat és elektromos áramokat indukál a medencefenékben. A fókuszált elektromágneses energia legfeljebb 10 cm mélységbe hatol a medencefenék területére, ahol nagy ismétlődési sebességgel maximális összehúzódásokat vált ki az izmokból.

az elektromágneses mező segítségével aktiválja a medence izmait és pontosan megcélozza a fenék izomzatát. A kezelés során az energia eljut a mélyen fekvő izmokhoz és a medence területét stimulálja, alkalmanként közel 10-12 000 izomösszehúzódást eredményezve. A pad kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban helyezkednek el a kezelés alatt, a középen lévő megemelt terület illeszkedik a medencefenékhez, megtámasztja azt.

A kezelés minden esetben ruhában történik és nem vesz igénybe 30 percnél hosszabb időt

nincs szükség semmilyen beavatkozásra, érzéstelenítésre

gyakorlatilag nincs semmilyen mellékhatása

A kezelés során a medencefenék izomzatának mélyre hatoló, célzott elektromágneses stimulációja történik, mely az izomzat beidegzésének visszaállítását célozza. A medencefenék izomzatának több ezer szupramaximális – vagyis a normál módon, pl. intim-tornával elérhetőnél nagyságrendekkel intenzívebb – stimulációja történik.

6 alkalmas kúra után már jelentős változásokat tapasztalhatsz

Általában heti 2×30 percet ajánlunk vendégeinknek

A kutatási eredmények alapján egy kúra után 95%-os javulás érhető el a vendégek életminőségét tekintve.

Próba kezelés: 20.000 Ft 6 alkalmas bérlet 98.000 Ft 10 alkalmas bérlet: 150.000 Ft

Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS