Example Page
santemedbeauty

LÉZERES KEZELÉSEK

Dióda lézeres végleges szőrtelenítés, Q Kapcsolt ND Jag lézeres Carbon peeling és Pigmentfolt kezelés, tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolítás ND JAG lézerrel

A mai világban egyre jobban terjed és hódít a tetoválás, fiatalok és idősebbek körében egyaránt.
Miért csináltatunk tetoválást ?

önkifejezés, életstílus, emlékek, vagy csak spontán elhatározásból, de ami először jó ötletnek tűnt, az idővel megváltozhat és mindenki tudatában van annak, hogy a bőrünkbe festett mintákat nem lehet csak úgy leradírozni,eltüntetni testünkről. Legalábbis eddig !!

Erre alkalmas a Q kapcsolt ND- JAG LÉZER !!

Heg nélküli tetoválás eltüntetése !

A Q- kapcsolt ND-YAG lézer speciális hullámhosszú fényt bocsájt ki magas csúcsenergia pulzussal mely képes a tetoválások eltüntetésére hegesedés nélkül.

Nagyon rövid fényimpulzusokat ad le, melyek gyorsan melegítik fel a festékszemcséket úgy, hogy azok szét esnek apró darabokra anélkül, hogy a környező bőr túlságosan felmelegedne.

Hány kezelés szükséges ?

Egy halványítási folyamat, amely egymást kb. 3 – 4 heti időközönként követő kezelésekből áll.

Vannak festékek melyek már 1 kezelés után eltávolíthatóak de előfordulhat ,hogy az első kezelés után szinte semmilyen különbség nem lelhető fel, sőt van akinél sötétebb is lesz, mindenkinél eltérő gyorsasággal reagál a bőr, így elmondható, hogy a kezelés csak több alkalom után hatásos .

– minimális kezelési alkalomszám 1 ( de nagyon friss felületi tetoválásoknál ),általános 3-5 de előfordulhat az is, hogy 6-8 alkalommal is vissza kell jönni.

– a kezelés sikeressége és eredményessége függ a bőrtípustól és a bevitt festékanyagtól .

–– állandó irritációnak kitett területen a felsértett bőrfelszínen át kórokozók juthatnak a bőrbe, ezért fokozottan ügyelni kell a higiéniára

Kezelés menete:

A kezelendő terület megtisztítása és szükség esetén szőrtelenítése Amennyiben érzékeny a bőr, helyi érzéstelenítés alkalmazása vagy hűtőgéllel való előkezelése.

A kezelendő felület fertőtlenítése

Kezelés lézerrel

A kezelés alatt védőszemüveg és steril gumikesztyű használata kötelező

Lézeres tetoválás-eltávolítás utókezelése:

- post-laser krém (nálunk megvásárolható)

- sem kezelés előtt, sem a kezelés után nem szabad napozni, szoláriumba menni (3 hétig )

A beavatkozásokat addig szükséges ismételni, míg a festék teljesen el nem tűnik a bőrből. A kezeléssorozat alatt a tetoválás egyre világosabbá válik, majd fokozatosan eltűnik.

Az alábbi lépéseket 4 napig, naponta 1 alkalommal kell elvégezni:

1. Finoman kenje be a területet a post-laser krémmel

2.Steril gézzel kösse be a lekent területet ( mély sebes területek esetén )

A teljes gyógyulás 2-3 hét, ez idő alatt vigyázni kell, hogy ne érje semmilyen külső szennyeződés a területet! A gyógyulást elősegíti a bő folyadékfogyasztás, legalább napi 3 liter ajánlott.

A tetoválás eltávolítása kb. 10-40 percet vesz igénybe alkalmanként, mely függ a kezelendő terület nagyságától, és az alkalmazott festék színétől, fajtájától.
santemedbeauty
Kevesebb jelenjen meg

Carbon peeling kezelés Q kapcsolt ND-Jag Lézerrel

ANTI-AGE KEZELÉS ND-JAG LÉZERREL !

Carbon peeling – avagy pórus összehúzás, gyulladáscsökkentés és pigment kezelés.

Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a szépségápolásban egy speciális eljárással.

A carbon peeling kezelési során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával érjük el az eredményt.

Legújabb generációs Q - kapcsolt ND-YAG lézeres bőr regeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba.

Kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a pórusokat.

Faggyútermelés csökkentése, a tág pórusok összehúzódása és a kollagén termelődése javul, bőr tónusosabbá, feszesebbé válik. A termikus hatás miatt javul a keringés. A hő pedig megöli az aknét okozó baktériumokat, így a gyulladt, pattanásos bőr állapota javul. A bőr kevésbé lesz zsíros. A szénszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket is. A kezelés fájdalommentes és a 2 . kezelés után már szemmel látható eredmények várhatóak.

Hosszútávon stimulálja a pórusok falát, amely összezsugorodik. A rendszeres kúraszerű kezelések csökkentik az aknés hegek kialakulást, egyenletes pigmentációt eredményeznek a gyulladt foltos aknés elváltozások helyén.

A kezelés során a vékony rétegben felvitt szén alapú nanotechnológiás krém, teljesen eltűnik. A teljes folyamat lényege a fény adszorpció-elnyelődés. A szén-részecskék a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak”behatolnak a pórusokba ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy tevékenység gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt. Azonnal hatásként a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik vendég bőre. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását.

A Carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégek esetén kollagén –stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító. Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, pigmentációt kialakítva az egészséges szaruképzést.

A klinikai tanulmányok szerint az első kezelés után 5-15%-os a javulás . 6alkalom után ,majd 12 hét elteltével 70%-al csökkent az aknés gyulladások száma.
A kezelésről és utókezelésről:

A kezelés előtt bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal történő lemosása után a már említett carbon-krémet felkenjük a kezelendő területre és biztonsági intézkedések mellett megkezdjük a kezelést.

A lézeres kezelés maximum 20-30 perc. A kezelés után nyugtató pakolást vagy szérumot ( bőrnek megfelelően ) helyezünk fel, majd fényvédő krémet rakunk a kezelt területre befejezésként.

A kezelés fájdalom mentes, gyors és 6 kezelés után –Heti 1 alkalom, folyamatosan látványosan javuló bőrt kapunk. A kezelést ún. fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) kell megerősíteni. A 3-4 kezelés után megakadályozza új aknék, komedók képződését és a meglévő gyulladásokat is normalizálja.

Kevesebb jelenjen meg

Dióda lézeres végleges szőrtelenítés

NÁLUNK BIZTONSÁGBAN ÉREZHETED MAGAD !

808 nm -es hullámhosszú innovatív dióda lézer termékei forradalmasítják a hagyományos lézerterápiás szőrtelenítést, és valóra váltják a valódi, fájdalommentes szőrtelenítésről szőtt álmait.

A 808-es diódalézer technológia lényege, hogy a lézersugarat célzottan juttatja el a szőrtüszőbe, ahol a festékanyagot termelő sejteket elpusztítja. Ezek a sejtek nem termelődnek újra, így azt mondhatjuk, hogy a kezelés hatása végleges.

DIÓDA LÉZERES tartós szőrtelenítés minden bőrtípuson, bőrszínen eredményes !

Fájdalom mentes kezelés az erős hűtőrendszerének köszönhető !

Hatékonyan célozza meg a szőrtüszőben lévő melanocitákat anélkül, hogy a környező szövetek károsodnának. A lézer fény elnyelődik a szőrszálban és szőrtüszőben lévő melaninban és hővé alakul, így megnöveli a szőrtüsző hőmérsékletét. Mikor a hőmérséklet kellően magasra emelkedik, visszafordíthatatlanul károsul a szűrtüsző szerkezete, amely eltűnik a szőr természetes fiziológiai folyamatai során, így tartós szőrtelenítést érhetünk el.

Mindenféle szőrzetet tudunk kezelni a 808nm-es hullámhosszal. Így nem jelenthet problémát a tartós szőrtelenítés legyen szó az ajakról, szakállról, hónaljról, mellről, bikini vonalról, vagy akár a kar-láb és hátszőrről.

Korszerű orvos-esztétikai készülék. A technológia kivételes rugalmasságot biztosít a kezelésekhez, az alkalmazott kontakt hűtés pedig nyugtató hatású, és maximalizálja a páciens kényelemérzetét és biztonságát. A készülékkel lehetőség nyílik egyedi beállításokra, ezért a vendégek személyre szabottan a bőrtípusuknak megfelelő kezelést kapnak. A beállítási lehetőségekkel széles skálája lehetővé teszi, hogy a legjobb eredményeket tudjuk biztosítani a barnább bőrű, pigmentáltabb szőrszálakkal rendelkezőknek ugyanúgy, mint a fehérebb bőrű,

színanyagot alig tartalmazó szőrszálakkal rendelkező vendégeinknek.

Kezelésről kezelésre is módosítjuk a beállításokat, hiszen a szőrszálak is vékonyodnak és vesztenek pigmentációjukból.

Technológiai előnyök:

Nagyobb a kezelhető szőrszín-spektrum

Minden bőrtípusnál alkalmazható (I., II., III., IV., V., VI.)

Dióda lézeres szőrtelenítés – biztonságos, gyors, magas hatékonyság

Nemzetközi szőrtelenítő standard

Tartós hatás

A Sapphire hűtőrendszer biztosítja a megbízható és folyamatos hűtőhatást a bőr felszínén, maximális kényelmet és biztonságot nyújtva a Gyors és fájdalommentes kezeléshez.

MIÉRT VÁLASSZAM A DIÓDALÉZERT?

Sokkal hatékonyabb és gyorsabb eredményt hoz mint a IPL villanófényes szőrtelenítés.

Már az első alkalommal kevesebb és gyengébb szörzet.

Általában 4 -5 alkalom elég a teljes szőrtelenítéshez.

A diódalézeres kezelés célzott.

A Sapphire felületi hűtőrendszer biztosítja a megbízható és folyamatos hűtőhatást a – bőr felszínén, maximális kényelmet és biztonságot nyújtva.

Amikor a LÉZER elkezdi az energia kibocsátást, automatikusan bekapcsol a Sapphire felületi hűtőrendszer. A 0℃és 5℃ közötti hőmérséklet nagyban hozzájárul a komfortérzethez a kezelés alatt.

A cél a lehető legtöbb célirányzott energia juttatása a tüszőkbe, anélkül, hogy az elnyelődne a környező szövetben. Csökkenti a benőt szőrszálak előfordulásának esélyét.

Már akár az első de a második alkalommal látványos eredményt tapasztal.

A lézeres szőrtelenítés menete:

A lézeres szőrtelenítést egy személyes konzultáció előzi meg, átbeszéljük a kezelést, részletes felvilágosítást adunk a vendég problémájának megfelelően.

A lézeres szőrtelenítés során kezelni kívánt területet 2 nappal a kezelést megelőzően leborotváltatjuk, hogy a tényleges kezelés napján a szőrszálak 1mm hosszúak legyenek.

Ezután felvesszük az adatokat, meghatározzuk a bőrtípust.

Ezután maga a lézeres szőrtelenítési kezelés következeik, amely során a vendég védőszemüveget visel. (a szemölcsöket, anyajegyeket, tetoválásokat letakarjuk)

A szőrtelenítő kezelés időtartama a kezelendő terület nagyságától függ. Ha arcon végezzük a kezelést, akkor fényvédővel látjuk el a bőrt a kezelés végén.

A korábbi lézeres szőrtelenítési eljárások során a lézerfény hossza elérhette a bőrfelszín alatti akár 1 cm-es mélységet is, így a lézeres szőrtelenítés eljárása gyakran az idegeket ért nagy hő miatt nagy fájdalommal járt és néhány esetben maradandó égési sérüléseket is okozhatott.

További felvilágosításért keressen minket bizalommal, állunk szíves rendelkezésére.

Tartózkodj a fénytől már a kezelés előtt is, után is !

santemedbeauty santemedbeauty santemedbeauty
Kevesebb jelenjen meg
Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS