DR KOVÁCS ANDRÁS

Plasztikai és égés sebész szakorvos

Dr Kovács András vagyok, 1984-ben születtem Nyíregyházán. Ugyanitt, a

Zrínyi Ilona Gimnáziumban érettségiztem, majd tanulmányaimat a Debreceni Egyetem, Orvos Egészségtudományi Centrum általános orvos szakirányában folytattam tovább. 2011-ben szereztem orvosi diplomámat.

Ezt követően Bőr,-nemigyógyászati, kozmetológiai szakképzésben folytattam munkám Nyíregyházán, Debrecenben és Budapesten.

2013 óta vagyok a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Plasztikai és Égés-sebészeti osztály orvosa, ahol kiemelten foglalkozom helyreállító plasztikai és esztétikai műtétekkel, valamint szépészeti beavatkozásokkal egyaránt.

Kevesebb jelenjen meg

DR. NAGY DIÁNA

Plasztikai és égés-sebész szakorvos

Több mint tíz éve foglalkozom a plasztikai sebészettel, már orvosi egyetemista koromban magával ragadott a szakma

esztétikai és helyreállító szemlélete.

Medikusként kezdtem el szakmaspecifikus klinikai munkám, több éves tudományos kutatómunka eredményeként a

diplomamunkámat is e tudományterülethez kapcsolódóan írtam meg az autológ zsírtranszplantáció témakörében.

Kevesebb jelenjen meg

MONGYINÉ BERTA RENÁTA

kozmetikus, LPG Terapeuta

40 éves és két kislány édesanyja vagyok.

15 éves tapasztalattal rendelkezem. Azok közé tartozom, akik elmondhatják magukról, hogy a szakmájuk a hobbijuk.

A vendégeim elégedettsége számomra a legfontosabb és az, hogy a szalonunkban töltött idő minőségi és nyugodt körülmények között történjen.

Mivel a szakma folyamatos újuláson megy keresztül, fontosnak tartom én is a továbbképzéseken való részvételt, hogy vendégeimnek mindig a maximumot nyújthassam.

Kevesebb jelenjen meg

PÁLFI NIKOLETTA

Kozmetikus-LPG Terapeuta

Hiszek abban,hogy egy kozmetikai kezelés több mint a bőr állapotának helyreállítása.

Éppen ezért nagyon fontosnak tartom a professzionális termékek

használatát,a hatékony és eredményes gépek,technológiák alkalmazását. Mindezek mellett a személyes kapcsolat sem elhanyagolható ezért arra törekszem,hogy vendégeim mindig oldott környezetben,

meghitt hangulatban töltsék Nálam a kezelés idejét.

Kevesebb jelenjen meg

KÖNCZÖL ALEXANDRA

Gyógymasszőr és LPG terapeuta

Gyógymasszázs, relax masszázs, alakformáló masszázs, sportmasszázs. 1989-ben születtem, Budapesten.

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen végeztem 2016-ban. Gyermekkorom óta sportolok, így az egészségmegőrzés, és az egészséges életmód mindig is elsődleges szempont volt számomra.

A sport mellett fontosnak tartom továbbá a különböző sérülések, betegségek megelőzését, illetve kezelését, ezért úgy döntöttem, hogy masszőr illetve gyógymasszőrként szeretném folytatni a pályafutásomat.

Törekszem arra, hogy tudásomat folyamatosan bővítsem és magas szintű szolgáltatást nyújtsak a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeknek. Számomra fontos a sport melyet versenyszerüen alkalmazok.

Kevesebb jelenjen meg

BÁRDOS ANDREA

Kozmetikus, Orvos-Esztétikai szépség tanácsadó, bőresztéta és HIFU specialista Santemedbeauty szalon vezetője.

Mindig fontos volt számomra a megjelenés melyet leginkább a bőr tisztaságával ápoltságával lehet tükrözni. 52 éves vagyok de már fiatal koromban is arra törekedtem, hogy mindig a koromnak megfelelő arcápolási kezeléseket ,krémeket használjak.

Szépség tanácsadókét és Egészségügyi és kozmetikai végzetségemmel elsajátitottam a Mikro Makro HIFU Koreai Orvos esztétikai gép kezelését melyre büszke vagyok hisz Magyarországon egyedül végzek Mikro-Makro HIFUT melynek megfelelően Certifikációval rendelkezek. ULTRAFORMER III. Mikro-Makro HIFU, MMFU gépe a legúljabb fejlesztés az arcfiatalításban, mely számomra a legkedvesebb és látványosabb kezelés.

Classys Orvos esztétikai gép gyártó cég világ szinten elismert és Hollywoodban igen keresett kezlések egyike. Esztétika világában, melyek 80 országban vannak jelen a szépségiparban.

Lézereskezelések valamint az eredeti Francia LPG test és arc sejstimulációs Certifikációval is rendelkezem , melyet szint úgy alaposan elsajátitottam a látványos arc és testkezelés érdekében.

" A szépség olyan előszőr megpillantott jellemző, mely miatt a puszta megfigyelés során örömöt tapasztalhatunk."

Kevesebb jelenjen meg

Dr. Kiss Máté

Plasztika és égéssebészeti szakorvos.

Páciensközpontúság, személyre szabott terápiák, az Önök számára legmegfelelőbb beavatkozások átbeszélése, és annak precíz kivitelezése.

Kiss doktor szakavatott ismerője az arc és test területén végzett beavatkozásoknak, mind esztétikai és rekonstrukciós téren.

Az Egyetemi tanulmányait Debrecenben végezte majd az elmúlt években Németországban szerzett Plasztikai sebészeti tapasztalatot, mely magában foglalja a legújabb, leginnovatívabb nyugati technikákat is.

Keressék Őt bizalommal a továbbiakban, szeretettel várja Önöket rendelőnkben, hogy elképzeléseiket megvalósítsa!

Kevesebb jelenjen meg
Megosztás Facebook-on

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZÁS